![]() |
|
Зошто Жените Плачат ?? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 56789 22> |
Автор | |
maruska ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 16.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 34 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Avtor na knigata e....... ![]() |
|
![]() |
|
PAVLIN ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Јуни.2007 Локација: Saint Helena Статус: Офлајн Поени: 889 |
и.... ![]() ![]() |
|
“Ш‘ЧО НАПРАИВМЕ...“ - Крсте Петков Мисирков“
“ДО ВИСТИНАТА НЕ МОЖЕМЕ ДА СТИГНЕМЕ ПОЛЗЕЈЌИ“ - Владимир Мегре |
|
![]() |
|
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
LICNA HIGIENA, MIENJE NA OCITE!!!
|
|
![]() |
|
Mr.Trump ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 106 |
затоа што се хормонски малку подизместени од мажите
|
|
![]() |
|
Lilija7 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
Avtor na knigata e....... ![]() ![]() ![]() |
|
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
placat oti
sekogas nosat po nekoe maramce vo tova torbite nivni pa mozat da si dozvolat zasto mazite nespustat daska a zenite neznaat da citat karti o tova e od ist avtor Изменето од anakin - 21.Август.2007 во 15:44 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
...Well... ![]() Сениор ![]() ![]() ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
...zenite plachat zasto sakaat da plachat, a mazite lazat zasto zenite sakaat da gi lazat, posho oni se princezi i ziveat vo bajkite, a bajkite ne se realnost izmisleni se de...nee toa laga...
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Evtini se ili navistina smetaat deka ostanatite se evtini |
|
![]() |
|
bibce ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
nekoi zeni samo SE ligavat............a neznam zasto???? a nekoi zeni placat zatoa sto se premnogu emotivni????? |
|
![]() |
|
Mishell_G ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Јуни.2007 Локација: Sweden Статус: Офлајн Поени: 575 |
Dur placat zenite, ima sansa da prostat za glupostite sto gi napravil nivniot partner, no koga ke prestanat solzite.. hmm togas te prebolele
![]() |
|
![]() |
|
Izzi ![]() Сениор ![]() ![]() BRAINIAC Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4475 |
потенциометарот со име “Емоционалност“ е мноооогу погоре наместен од машкиот...
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Ako zaplace za mene, znaci me saka i moram da ja zeam za zena
|
|
![]() |
|
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
ne beeeee,,,,,,,znaci deka e placka-cimolka!!!
|
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
![]() |
|
E ne e taka, taa sto ne me saka ne place za mene
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 56789 22> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |