IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Вероисповед
  Активни теми Активни теми RSS - РАЗГОВОРИ ЗА РЕЛИГИИТЕ - ОПШТО И НЕВРЗАНО
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

РАЗГОВОРИ ЗА РЕЛИГИИТЕ - ОПШТО И НЕВРЗАНО

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 229230231232233 242>
Автор
Порака Обратен редослед
DAIJA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Февруари.2007
Статус: Офлајн
Поени: 1668
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DAIJA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Јануари.2008 во 14:53
Гледате девојката е лута оти никој не ја за нова година.
О следбеници на Книгата, дојдете да се собереме околу зборот нам и вам заеднички: никого освен Бог да не обожуваме и никого да не Му здружуваме!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DAIJA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Јануари.2008 во 14:52
Навистина, крај на муабетот!!!
О следбеници на Книгата, дојдете да се собереме околу зборот нам и вам заеднички: никого освен Бог да не обожуваме и никого да не Му здружуваме!
Кон врв
Sahih Bukhari Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Декември.2007
Локација: Germany
Поени: 389
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Sahih Bukhari Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Јануари.2008 во 14:46
De be batalete ednash site!!!!!

On nesaka da mu ja cestitate novata godina, kaza i obrazlozenie, i TOCKA.

Shto sega pravime cela tema bez potreba????

Ova e forum za religija, nekoj stava tema nova godina, moe mislenje e deka na taa tema ne e mestoto na Beroispoved!!!

Ali nejse veke e stavena, pa nie mozeme da ja ignorirame, i da se poshtedime site od off topici, i da prodolzime so edukativen govor za religiite, ako voopshto e mozno!
OUR DIGNITY IS IN ISLAM!!!
Кон врв
blagorodna Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 16.Декември.2007
Поени: 568
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај blagorodna Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Јануари.2008 во 14:40
Originally posted by vd vd напиша:

Абе да ве прашам вака, вие нормални сте или не?О луѓе, за муслиман нема ништо добро во честитањето нова година, па макар и да е честитањето со "добра" намера.Честитката е против Исламска, тоа е навреда, тоа е анти-исламски, затоа не ја сакам!

Abe ako ti ne ja sakas, zlikovecu mal, ima drugi sto ja sakaat, pa ne ja sfakaj licno.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај blagorodna Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Јануари.2008 во 14:39
Na temata za dopirnite tocki megu dvete religii napisav nesto kao dopirno im e samo T-od zborot tocka.
Nema dopirni tocki.
Кон врв
Sahih Bukhari Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Декември.2007
Локација: Germany
Поени: 389
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Sahih Bukhari Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Јануари.2008 во 14:35
Shtotuku ja izbrisavte Najiskompleksiranata poraka na forumov voopshto!!!!

a beshe napishana od Blagorodna, onaa koja pisha tekst na temata dopirni tocki megu islamot i hristijanstvoto, i nekogo narece zli, i iskompleksirani....

Pa samo shto se potvrdi sprotivnosta
no za sreka tuka e connected da pomogne da nejzinite istomislenici ne izgledaat navistina iskompleksirani, pa si zema za pravo da ja izbrishe porakata.

E navistina so netrpenie ocekuvam shto na ova ke komentira Connekted!   

Ali eve Blagorodna se povtoruva vo nejzin stil

Изменето од Sahih Bukhari - 02.Јануари.2008 во 14:39
OUR DIGNITY IS IN ISLAM!!!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај blagorodna Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Јануари.2008 во 14:33
Muhamed, Isus, Pavle pa Pavle,
Menduh Taci....
a moze li i Srecko Katanec,
Pandev i Kanatlarovski,
Seka Aleksic....
Vladikata Naum
IVZ...MPC

NE ME BRISIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

Ova jas rapuvam
Кон врв
vd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 13.Јануари.2006
Поени: 1539
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај vd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Јануари.2008 во 14:23
Абе да ве прашам вака, вие нормални сте или не?
О луѓе, за муслиман нема ништо добро во честитањето нова година, па макар и да е честитањето со "добра" намера.
Честитката е против Исламска, тоа е навреда, тоа е анти-исламски, затоа не ја сакам!

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DAIJA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Јануари.2008 во 14:14

connected, што сега, ти си жртвата? :-) ех кутрата ти, жртва на целава работа . . греота, се потрудила кутрата да комуницира а јас не сум сакал . . бре бре, што уште не ќе кажете вие анти-исламски  :) (без навреда, го цитирам на Менух Тачи).

Не го цитирај друг пат!лутина
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај blagorodna Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Јануари.2008 во 14:08
Na covek so sila mozes da mu zemes-no ne i da mu dades.
A ne si ti ovde glaven vd pa da kazuvas da se menuva komentar so dobra volja upatena do site dobronamernici. Ako ti ne pripagas tuka-togas toj komentar sfati deka ne se odnesuva na tebe, i kraj. Sto se zamisluvas pa ti? Koj si ti? Nova Godina e pocetok,vlez vo edna nova kalendarska godina kade site si posakuvame najdobro. Eve tebe ne ti posakuvame i kraj.Sakal ti ili ne-kalendarot ne e po hidzrija. Ako ti ne sakas, ne vazi za tebe. No ima drugi muslimani koi ne se taka zli kako tebe pa cestitaat i primaat cestitki. Ili ti si pogolem od site niv, najgolem musliman?
Nema sto da se menuva novogodisna cestitka zarad tebe-ne si ti centar na ovoj forum.Ednostavno-ete sfati-cestitkata ne e za tebe, stom ne ja sakas.

Bog da cuva i da brani od vakvi, da ti e strav na ulica da sretnes nekoj vakov...
Zaprasaj se samo...zosto tolkava gorcina i jad nosis vo srceto?
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај vd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Јануари.2008 во 13:59
Originally posted by connected connected напиша:

а бе уживај вд, се навикнав веќе, само ти биди задоволен
што сум важна јас?

Уживам јас, само чекам да го измениш коментарот на Messenger! ти или Ацелера, или некој админ !

Важна, штознам . . искрено да ти кажам мене не ми си важна воопшто.

Изменето од vd - 02.Јануари.2008 во 14:00
Кон врв
connected Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Јули.2007
Поени: 2787
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај connected Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Јануари.2008 во 13:55

connected, што сега, ти си жртвата? :-) ех кутрата ти, жртва на целава работа . . греота, се потрудила кутрата да комуницира а јас не сум сакал . . бре бре, што уште не ќе кажете вие анти-исламски пиончиња, четничиња, со кокардите на глава :) (без навреда, го цитирам на Менух Тачи).

а бе уживај вд, се навикнав веќе, само ти биди задоволен
што сум важна јас?
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај vd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Јануари.2008 во 13:51
connected, што сега, ти си жртвата? :-) ех кутрата ти, жртва на целава работа . . греота, се потрудила кутрата да комуницира а јас не сум сакал . . бре бре, што уште не ќе кажете вие анти-исламски пиончиња, четничиња, со кокардите на глава :) (без навреда, го цитирам на Менух Тачи).

Изменето од vd - 02.Јануари.2008 во 13:52
Кон врв
connected Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Јули.2007
Поени: 2787
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај connected Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Јануари.2008 во 13:49

Ништо ти не разбираш . . . си тераш по свое, анти-исламско расположени и однесување.
На форумов се биди, само муслиман немој, тогаш си прегазен, омаловажуван, твоите коментари и барања не се земаат во предвид.
Благодарам connected што уште повеќе ми ги разбистри некои нејаснотии околу тебе. Баш добро сватив со кого имам работа! од сега па натака . . . моето однесување ќе биде прилагоден за твојот профил.

кога нема да имаш предрасуди кон мене пред се како човек па и како модератор, тогаш мислам дека би имале супер комуникација
до тогаш, ваквите коментари не ни бегаат
жал ми е вд, навистина се потрудив да комуницирам подобро со тебе
а за тоа дека сум засега модератор, да не те засега, верувам дека и тоа ќе се надмине, само ти биди задоволен, и сите членови тука
тоа е најважно пред се

поздрав
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 229230231232233 242>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,219 секунди.