|
РАЗГОВОРИ ЗА РЕЛИГИИТЕ - ОПШТО И НЕВРЗАНО |
Внеси реплика | страница <1 89101112 242> |
Автор | ||
vd
Сениор Регистриран: 13.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 1539 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
И тебе те молам немој мене да ми се правиш многу паметна и да зборуваш за компјутери, шуми, дрва, 21 век и модернизам. Во ред? така да ти биде јасно од сега понатаму . . . Јас многу добро се снаоѓам во денешницава, живеењето според Исламот не е испаѓање од мода! Што сега, модерно е да си атеист . . . зарем ќе ја следиш модата? ШТо сакаш да ми кажеш, дека не сум модерен, дека сум заостанат? Ај те молам, не ти личи за модератор вака да навредуваш луѓе! |
||
DAIJA
Сениор Регистриран: 08.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 1668 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
A DALI STE VIE? NE ZNAETE KOJ KALENDAR VI E POISPRAVEN I PO KOJ DA SE VODITE....
SEKADE VO ISLAMSKIOT SVET SI GO PISUVA HUDZRETSKIOT KALENDAR, A NE KAU... OVOJ KATOLICKIOV....
ZAREM NE TI E SRAM DA SLAVIS TUGJA NOVA GODINA?
DA BRISES POSTOVI, PA DRUGI POPAMETNI DA TI GI VRAKJAAT?
SRAMOTA!
RISJANSKA PRAVDA?
|
||
О следбеници на Книгата, дојдете да се собереме околу зборот нам и вам заеднички: никого освен Бог да не обожуваме и никого да не Му здружуваме!
|
||
vd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ова мислам ти го кажав вчера, рече дека ме разбра, што сега, треба да објаснувам повторно? Со мене ќе комуницираш човечки и без многу дигање до небесни височини. . . тоа што си модератор не ми значи ништо. Ќе комуницираш како што АЦЕЛЕРА комуницира со мене, прашај ја неа, земи пример од неа . . . ! |
||
vd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
и види connected, смени го коментарот на Messenger, муслиманите НЕ САКААТ да им се честита Нова Година.
Почитувај го нашиот став, измени го тој коментар !! Ние не славиме не-муслимански празници, не-муслимански календари . . . И немој да ми кажеш дека ова е мој став, ова е став на сите муслимани на форумов , нели ДАИЈА? Изменето од vd - 02.Јануари.2008 во 11:57 |
||
connected
Сениор Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 2787 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
извини ако те навредив вд, но наскоро ќе се исправат некои работи за подобра комуникација меѓу нас и пак те прашувам, каков календар користиш на твојот компјутер? |
||
DAIJA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Koga vekje si zapanal, a taa ne te rzbira, mozebi dijalektot e vo prasanje...
Nova godina, mlada moderator-ke e paganski obicaj, kako sto prethodno vekje se izjasniv, koj ne go slavat muslimanite, pa ne bi bilo v red da im se cestita, neli?
|
||
О следбеници на Книгата, дојдете да се собереме околу зборот нам и вам заеднички: никого освен Бог да не обожуваме и никого да не Му здружуваме!
|
||
connected
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
барем јас се трудам да комуницирам со вд со најискрени намери и моите постови не содржат никаков цинизам
и извини даија, незнаев дека и тебе сум те повредила кој незнае му се простува,нели? |
||
vd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
connected, измени ги коментарите каде ни се честита нова година! Сакаш да ти отворам тема за да ти објаснам што и како е Нова Година па тамо да разјасниме? И да, Виндоус Екс Пи оперативниот систем е производ на Мајкрософт, така ни го сервирале . . . со некојси јулиански календар. Немој пак да прашуваш за ова, пошто нема врска во муабетов . . немој и ти како Messenger, остајте компјутерски календари и шуми и прашуми за друг муабет. Изменето од vd - 02.Јануари.2008 во 12:16 |
||
vd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Сега, дозна? знаеш? во ред тогаш, како што би рекле Христијаните ... алалуја . . ќе ти простиме откако ќе ги смениш коментарите . . . односно оној на Месенџер каде ни честита Нова Година! Изменето од vd - 02.Јануари.2008 во 12:17 |
||
connected
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
извини вд, ама нема да го едитирам тој пост
ама можам да го замолам месинџер по лп доколку сака сам да си го едитира јас прифаќам дека си во мала доза навреден, но твојата желба ми изгледа малку....како да претеруваш ова е мој предлог, што незначи дека Ацелера ќе се согласува со тоа значи, оставам на вас поздрав |
||
vd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
А што ако јас тебе ти чеситам БАЈРАМ според хиџретски календар? што ќе направеше . . . ќе го ИЗБРИШЕШЕ мојот коментар? ај те молам connected да не се расправаме повеќе , измени го тој коментар, муслиманите на форумов го бараат тоа. Што? нема да не почитуваш? како вчера ќе напишеш . . . дека овој форум не е каков што го опишав . . . слободен за сите без анти религиски форсирања? Зошто си модератор? Да бришеш само муслимански коментари а другите да ги прашуваш членовите дали да ги избришеш? што е работава со тебе ? зошто мене не ме прашуваш кога ги менуваш и бришеш моите коментари ? Ај , ќе ја контактираме АЦЕЛЕРА, се надевам ќе поразговара со тебе и ќе ти стави до знаење дека некогаш грешиш и не оди така модерирањето! Изменето од vd - 02.Јануари.2008 во 12:28 |
||
DAIJA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Vo red e komunikacijata, koj ne znae sekako dekakje doznae, jas ne ti se lutam, samo ti velam kako stojat rabotite.
A da, se lutam za brisenjeto na na nekoi postovi, samo zatoa.... za drugot se uci
|
||
|
||
connected
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
можеби не сум најдобар модератор, но не сум единствен модератор мислам дека се разбравме поздрав |
||
vd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ништо ти не разбираш . . . си тераш по свое, анти-исламско расположени и однесување.
На форумов се биди, само муслиман немој, тогаш си прегазен, омаловажуван, твоите коментари и барања не се земаат во предвид. Благодарам connected што уште повеќе ми ги разбистри некои нејаснотии околу тебе. Баш добро сватив со кого имам работа! од сега па натака . . . моето однесување ќе биде прилагоден за твојот профил. |
||
Внеси реплика | страница <1 89101112 242> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |