IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Вероисповед
  Активни теми Активни теми RSS - КОЈ ИНСПИРИРАЛ-ЃАВОЛОТ ИЛИ БОГ?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

КОЈ ИНСПИРИРАЛ-ЃАВОЛОТ ИЛИ БОГ?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 567
Автор
Порака
vd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 13.Јануари.2006
Статус: Офлајн
Поени: 1539
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај vd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Декември.2007 во 20:47
Originally posted by maria_magdalena maria_magdalena напиша:

ВД, зошто се измачуваш?
Биди подиректен и отвори тема БИБЛИЈАТА-ЃАВОЛСКА КНИГА; НЕКА ИСЛАМОТ БИДЕ ВАШ ИЗБОР, КАКО ШТО Е МОЈ.

Не се измачувам воопшто, кажувањето на вистината е многу убаво задоволство, побивањето на секакви Христијански мисионери уште подобро, навистина ова е лесно за мене, многу лесно, ова иншАлах ќе биде мојот живот, во иднина со поголеми активности од коментирање на форумов.
Библијата делумно е ѓаволска книга, секако, но нема да бидам директен со отварање на таква тема, ете, и во оваа, вие го сваќате тоа, дека во Библијата навистина има ѓаволски инспирации.

Originally posted by efendija efendija напиша:

Vd-sekoja cest brate!
Ova ti bese navistina odlicen kontraudar na EvAngelos,koj umee samo da se krie po forumov,a ne da zastane kako maz (Coban pred svoeto stado,koe slepo go sledi) ,i navistina na negovite labavi argumenti mu dade silni,vistinski argumenti koi ednostavno ne mozat da se pobijat!

Брате, ЕвАнгелос и другите квази Христијански паметњаци неколку пати имаат добивано понуди за разговор во живо, но ништо од тоа.
Секогаш следат криења по форуми, па бегаат по други форуми (аџија на  Анималс Ленд форумот ).

Изменето од ACELERA - 01.Јануари.2008 во 13:59
Кон врв
Isis Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

CATALYST

Регистриран: 19.Јануари.2007
Поени: 5871
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Isis Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Јануари.2008 во 00:07
/

Изменето од ACELERA - 27.Јануари.2010 во 04:15
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај vd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Јануари.2008 во 00:14
Originally posted by ACELERA ACELERA напиша:

Да, кога разговаравме јас кажав дека мене ми изгледаше како да е инспирација на ѓаволот. Секој така би помислил кога би го прочитал воведниот пост на темата. Поздрав

Како ти изгледа сега откако го прочита напишаното од EvAngelos (пратено од друг) ?

Кон врв
Isis Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

CATALYST

Регистриран: 19.Јануари.2007
Поени: 5871
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Isis Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Јануари.2008 во 00:28
/

Изменето од ACELERA - 27.Јануари.2010 во 04:15
Кон врв
Lolita Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Ноември.2007
Локација: United Kingdom
Поени: 135
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lolita Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Јануари.2008 во 03:06
Zaludno si se ohrabruvate vo zabludata. Ponizete ja gordosta, priznajte deka ne znaete, prasajte i mozebi nekoj ke vi objasni. Jas si go prasav EvAngelos i si dobiv uste eden dvojno pogolem mail od toj sto go napisav tuka. Steta sto ovoj pat strogo mi zabrani da gi "frlam biserite pred svinjite" (bez licna navreda, ova e citat od biblijata).
Jas ne sum ni vernicka, ni ateistka, neodredena sum i si imam svoi svakanja za zivotot. no koga bi morala da biram megju muslimanka i hristijanka, definitivno bi se odlucila za hristijanka.

Изменето од ACELERA - 02.Јануари.2008 во 13:15
Your sweetest nightmare
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај vd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Јануари.2008 во 09:40
Originally posted by Lolita Lolita напиша:

Zaludno si se ohrabruvate vo zabludata. Ponizete ja gordosta, priznajte deka ne znaete, prasajte i mozebi nekoj ke vi objasni. Jas si go prasav EvAngelos i si dobiv uste eden dvojno pogolem mail od toj sto go napisav tuka. Steta sto ovoj pat strogo mi zabrani da gi "frlam biserite pred svinjite" (bez licna navreda, ova e citat od biblijata).
Jas ne sum ni vernicka, ni ateistka, neodredena sum i si imam svoi svakanja za zivotot. no koga bi morala da biram megju muslimanka i hristijanka, definitivno bi se odlucila za hristijanka.

Зарем ова ќе се толерира?
Мојот одговор на овој коментар е избришан, овој стои . . . . !
лутина
Лолита, Каде е тој Библиски цитат?

Изменето од ACELERA - 02.Јануари.2008 во 13:16
Кон врв
Lolita Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Ноември.2007
Локација: United Kingdom
Поени: 135
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lolita Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Јануари.2008 во 14:56
Ne panici VD, i mojot post bese izbrisan, ama go postirav pak istiot post vo 3 poslle polnokj. Bidejki nemase objasnuvanje zosto e izbrisan, pretpostaviv deka e toa zaradi nekoi sitni navredi koi mi se ispustija zatoa sto bev mnogu iznervirana. Zatoa i sega go editiram postov, za da ne mi bide izbrisan pak.

Isto taka napraviv back up i od drugiot post sto mi go izbrisa vo koj se sodrzi i tvojot post, taka da eve ti go odgovorot.

Originally posted by vd vd напиша:

Lolita, прашувај го ЕвАнгелос и понатака . . . радувај се во неговите "објаснувања" како што ти ги нарекуваш. За мене тие "објаснувања" се ништо, едно големо ништо,

Ako objasnuvanjata na Ev za tebe bea "nisto" ti ke gi ignorirase, i nego i negovite komentari. No stom zborot "EvAngelos" ti e vo sekoj vtor post, toa znaci deka tie za tebe se ATOMSKA BOMBA 

Консултирај се со АЦЕЛЕРА, нека ти раскаже за каков вид на нелуѓе станува збор.

Ne mi trebaat informacii od vtora raka. Imav moznost licno da vidam i da se uveram koi se lugje tuka, a koi nelugje.

А да ми го најдеш тој цитатот од БИблијата за кој зборуваш, да видам каде се споменува тоа, искрено, незнам!

Sekako, milo mi e sto prizna deka ne znaes i kako sto rekov dokolku priznaes deka ne znaes i ako prasas ke ti bide odgovoreno. poveli:
Svetoto ne im go davajte na kucinjata, i ne go frlajte biserot pred svinjite, za da ne go izgazat so svoite noze i otkako ke se povratat, da ne ve raskinat.
- Sveto Evangelie po Matej 7mo poglavje 6ti stih

АЦЕЛЕРА, не ти е ли жал за кутрата Лолита? ќе го избришеш ли нејзиниот коментар?

Velis deka ACELERA mu bila marionetka na EvAngelos i deka vi gi brisela vasite "kontraargumenti", no jas tuka go gledam tokmu sprotivnoto.
Pogore na primer, duri i vakvata navreda od tebe kon nea taa nema hrabrost da ja izbrise (iako e off topik), tuku samo ja zabledila.
Isto taka, na tvoja naredba, taa izbrisa cela tema THE BEST OF VEROISPOVED, od pusta tvoja zavist sto EvAngelos ubedlivo ve vodese tamu
Neznam dali acelera e muslimanka, ili pak ste ja uplasile so nesto, no veruvaj na site im e jasno kon kogo e taa pristrasna i veruvaj toa e najgolemata pricina zosto EvAngelos i Adzija ne se tuka da vi odrzuvaat lekcii. Zatoa opustise i uzivaj vo islamskiot forum "Veroispoved", konecno e 100% vas.
Ajde da vidam dali ovaa moja poraka ke bide "zabledena" kako tvojata, ili pak izbrisana.

Изменето од Lolita - 02.Јануари.2008 во 15:21
Your sweetest nightmare
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај vd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Јануари.2008 во 15:07
Originally posted by Lolita Lolita напиша:

Ne panici VD, i mojot post bese izbrisan, ama jas ja zeznav tvojata ACELERA i go postirav pak istiot post vo 3 poslle polnokj haha (a ona pak neka ne dava objasnuvanje zosto mi gi brise)

...

Neznam dali acelera e muslimanka, ili pak ste ja uplasile so nesto, no veruvaj na site im e jasno kon kogo e taa pristrasna i veruvaj toa e najgolemata pricina zosto EvAngelos i Adzija ne se tuka da vi odrzuvaat lekcii. Zatoa opustise i uzivaj vo islamskiot forum "Veroispoved", konecno e 100% vas, od clenovi do moderatori, a mozebi i administratori haha.

Ajde da vidam dali ovaa moja poraka ke bide "zabledena" kako tvojata, ili pak izbrisana.

Лолита, имаш заостанато назад во времето, јас зборував за минато време, напротив, АЦЕЛЕРА не ја навредувам, зборувам за АЦЕЛЕРА од претходно, сега АЦЕЛЕРА гледа поинаку на работите, не гледа онака заслепено како тебе.
Според она што го направив поцрно во твојот коментар, се гледа како работиш, со ЗЕЗНУВАЊЕ на модераторите! Баш некоја добра тактика на работа, Христијанска, добродушна, алал да ти е на тактиката.

ЕвАнгелос и Аџија не се тука поради тоа што веќе неможе да ја употребуваат тактиката која ти ја употребуваш, ЗЕЗНУВАЊЕ!

Одиш со инает со модератори, па и админи па и се смееш на тоа.

Изменето од vd - 02.Јануари.2008 во 15:09
Кон врв
KGB Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Март.2008
Поени: 349
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KGB Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Април.2008 во 12:32
Temava e mrak.
Кон врв
ivan_grozni Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Април.2008
Локација: Western Sahara
Поени: 267
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ivan_grozni Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Април.2008 во 12:35
a bsolutno ... i se slozuvam so lolita koga veli deka e neodredena ... i jas isto ... i istoto bi go izbral kako i ona .... bidejci , pomedju zabrani i nametnati , da recam resenija , sepak izbiram sloboda na mislite големо%20гушкање
Кон врв
којсумјас Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Ноември.2007
Поени: 4543
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај којсумјас Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Април.2008 во 15:37
Najgolemiot uspeh na gavolot e sto uspeal da gi ubedi drugite deka ne postoi!!!!!
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 567
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,203 секунди.