|
Зошто Жените Плачат ?? |
Внеси реплика | страница <1 56789 22> |
Автор | |
maruska
Нов член Регистриран: 16.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 34 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Avtor na knigata e....... |
|
PAVLIN
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 08.Јуни.2007 Локација: Saint Helena Статус: Офлајн Поени: 889 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
и.... |
|
“Ш‘ЧО НАПРАИВМЕ...“ - Крсте Петков Мисирков“
“ДО ВИСТИНАТА НЕ МОЖЕМЕ ДА СТИГНЕМЕ ПОЛЗЕЈЌИ“ - Владимир Мегре |
|
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
LICNA HIGIENA, MIENJE NA OCITE!!!
|
|
Mr.Trump
Сениор Регистриран: 03.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 106 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
затоа што се хормонски малку подизместени од мажите
|
|
Lilija7
Сениор Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Avtor na knigata e....... [/QUOTE] заборавив...ќе проверам дома и ќе ви кажам.....
|
|
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
placat oti
sekogas nosat po nekoe maramce vo tova torbite nivni pa mozat da si dozvolat zasto mazite nespustat daska a zenite neznaat da citat karti o tova e od ist avtor Изменето од anakin - 21.Август.2007 во 15:44 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...zenite plachat zasto sakaat da plachat, a mazite lazat zasto zenite sakaat da gi lazat, posho oni se princezi i ziveat vo bajkite, a bajkite ne se realnost izmisleni se de...nee toa laga...
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Evtini se ili navistina smetaat deka ostanatite se evtini |
|
bibce
Сениор Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nekoi zeni samo SE ligavat............a neznam zasto???? a nekoi zeni placat zatoa sto se premnogu emotivni????? |
|
Mishell_G
Сениор Регистриран: 18.Јуни.2007 Локација: Sweden Статус: Офлајн Поени: 575 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dur placat zenite, ima sansa da prostat za glupostite sto gi napravil nivniot partner, no koga ke prestanat solzite.. hmm togas te prebolele ..
|
|
Izzi
Сениор BRAINIAC Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4475 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
потенциометарот со име “Емоционалност“ е мноооогу погоре наместен од машкиот...
|
|
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ako zaplace za mene, znaci me saka i moram da ja zeam za zena
|
|
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne beeeee,,,,,,,znaci deka e placka-cimolka!!!
|
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
E ne e taka, taa sto ne me saka ne place za mene
|
|
Внеси реплика | страница <1 56789 22> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |