|
Баба Ванѓа |
Внеси реплика | страница <1234 6> |
Автор | |
DAIJA
Сениор Регистриран: 08.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 1668 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a ti demek veruvas vo ova?
|
|
О следбеници на Книгата, дојдете да се собереме околу зборот нам и вам заеднички: никого освен Бог да не обожуваме и никого да не Му здружуваме!
|
|
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
DAIJA,
Ti veruvash vo neshto sto ne si videl? |
|
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Messenger a ti veruvas li deka postoi vozduh iako ne si go videl?
|
|
MAKEDON-FILIP
Сениор Регистриран: 29.Декември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 731 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А како му се мери влажност на воздухот што не си го видел ИКу
|
|
IQ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
toa mi e poentata: ne moras nesto da vidis za da misles deka postoi
|
|
Monuska
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Tatko mi mi donese od Bugarija cd so baba Vangja, bas ke go gledam da vidam sto cuda pravela
|
|
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|
IQ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
monuska gledaj go pa da ni raskazes
|
|
Monuska
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Go gledav!!!!!!!!!! Ziva dosada... Babata si bila super ama dokumentarecot za nisto ne vredese. Od tolku gledanja sto pravela pokazaa samo edno. Zboruvase so umreno dete na edna zena... I kaza raboti sto nikako ne mozela da gi znae, sto ima vo grobot na primer, kako se slucila nesrekata (deteto bilo udreno od kola), znaese nekoi rodnini sto na deteto mu nedostigale, i rece da mu napravi nekakva pita da mu odnese na grob zosto toa mu se jadelo i takvi raboti, fina babicka se na se
|
|
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|
IQ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Monuska
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не веруваш?
|
|
|
|
IQ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
veruvam, se smeam deka e fina babicka
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kako ovaa baba...ima li ushte...
ili e taa edna edinstvena...
|
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sepak na mnogumina im ima pomognato baba vandja ... jas lichno poznavam eden moj prijatel ... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
Monuska
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
да па тоа ме изнервира во документарецов, чекаа луѓе со редови , покажаа само еден случај а другото се беа пејсажи во Бугарија Изменето од Monuska - 04.Јануари.2008 во 15:00 |
|
|
|
Внеси реплика | страница <1234 6> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |