![]() |
|
Те Сакам |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2627282930 62> |
Автор | |
Anthony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3379 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sto i da se sluci, bez razlika dali si sama ili so nekoj drug - jas sekogas ke te sakam, zlato moe najubavo na svet
![]() TE SAKAM Изменето од Anthony - 30.Декември.2007 во 08:55 |
|
It’s nice to be important....it’s important to be nice!
|
|
![]() |
|
EvAngelos ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Doulos Evangelos Регистриран: 28.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9913 |
Добро утро возљубена Мишел
![]() ![]() Не ти кажувам дека те сакам пред да видам што ми спреми за појадок
![]() |
|
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
|
|
![]() |
|
Joshua_Tree ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 6477 |
Gledam si mnogu aktivna na forumov so Evangelos pa eve i od mene nesto.Te molam procitaj go...
Ljubovta e davanje i zemanje
Ljubovta e da gi premostis site prepreki sto stojat megju vas
Ljubovta e da kazes izvini
Ljubovta e da se zrtvuvas so site sili da go imas toa sto go sakas
Ljubovta e custvo sto te pravi da bides toa sto ne si
Ljubovta ne e toa sto sakame nie da bide,nego toa sto mozeme da go tolerirame
Ljubovta e se samo egoizam ne!!!
Ako sakate da bidete srekni vo ljubovta,pravete go toa sto ne sakate da vi go pravat vas...
Ti si i ke ostanes moeto sonce najmilo,bez lagi bez zadkulisni igri i toa sto bese megju nas ke ostane zasekogas vo nas...priznala ti toa ili ne...
Mene...mene ostavi me so svojta bolka oti ne sum sposoben poveke da davam ljubov...
Vecno tvoj
Joshua_Tree
|
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
yyeeeeees,...I love youuuuuuuuuuuuuuu,.............
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
leukoplacia ![]() Група ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 41 |
TE SAKAM MARJANCO
![]() |
|
![]() |
|
Mishell_G ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Јуни.2007 Локација: Sweden Статус: Офлајн Поени: 575 |
Ha, ako ne go cujam ovoj zbor uste 10 godini ke bide malku. Nie lugjeto go upotrebuvame i zloupotrebuvame ovoj zbor na sekoj cekor, pa negovoto znacenje nekako e izliteno. Ne sakam poveke da cujam "TE SAKAM", preferiram toa da go vidam na delo.
|
|
![]() |
|
EvAngelos ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Doulos Evangelos Регистриран: 28.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9913 |
Мишел, јас тебе...НЕ ТЕ САКАМ
![]() ![]() |
|
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
|
|
![]() |
|
ZeZnAtA ![]() Сениор ![]() ![]() Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
![]() |
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Od sto te sakam, sakat proodov
|
|
![]() |
|
Mishell_G ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Јуни.2007 Локација: Sweden Статус: Офлајн Поени: 575 |
Te sakam be milo kako da ne te sakam, isto ko sto me sakas i ti mene
![]() |
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
Auuu bas taa ja slusav sega ama od nina simone! ![]() |
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
ne
da ja slusnes da ja gledas |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
Biolica ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 808 |
http://www.youtube.com/watch?v=AmVlp2lltWI
Ova ako nee ljubov jas ne znam sto e... Te ljubam ! Изменето од Biolica - 01.Јануари.2008 во 23:15 |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2627282930 62> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |