IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Те Сакам
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Те Сакам

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2627282930 62>
Автор
Порака
Anthony Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Декември.2007
Статус: Офлајн
Поени: 3379
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Anthony Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Декември.2007 во 08:54
Sto i da se sluci, bez razlika dali si sama ili so nekoj drug - jas sekogas ke te sakam, zlato moe najubavo na svet Mozebi nema da te vidam nikogas povekje,no sekogas te ima vo moeto srce - vo nego nema mesto za niedna druga.
TE SAKAM

Изменето од Anthony - 30.Декември.2007 во 08:55
It’s nice to be important....it’s   important to be nice!
Кон врв
EvAngelos Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Doulos Evangelos

Регистриран: 28.Февруари.2007
Поени: 9913
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај EvAngelos Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Декември.2007 во 12:59
Добро утро возљубена Мишел големо%20гушкањебакнеж
Не ти кажувам дека те сакам пред да видам што ми спреми за појадок голема%20насмевка
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
Кон врв
Joshua_Tree Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Јуни.2007
Поени: 6477
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Joshua_Tree Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Декември.2007 во 14:32
Gledam si mnogu aktivna na forumov so Evangelos pa eve i od mene nesto.Te molam procitaj go...
Ljubovta e davanje i zemanje
Ljubovta e da gi premostis site prepreki sto stojat megju vas
Ljubovta e da kazes izvini
Ljubovta e da se zrtvuvas so site sili da go imas toa sto go sakas
Ljubovta e custvo sto te pravi da bides toa sto ne si
Ljubovta ne e toa sto sakame nie da bide,nego toa sto mozeme da go tolerirame
Ljubovta e se samo egoizam ne!!!
Ako sakate da bidete srekni vo ljubovta,pravete go toa sto ne sakate da vi go pravat vas...
Ti si i ke ostanes moeto sonce najmilo,bez lagi bez zadkulisni igri i toa sto bese megju nas ke ostane zasekogas vo nas...priznala ti toa ili ne...
Mene...mene ostavi me so svojta bolka oti ne sum sposoben poveke da davam ljubov...

Vecno tvoj
Joshua_Tree
Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Декември.2007 во 19:45
yyeeeeees,...I love youuuuuuuuuuuuuuu,.............
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
leukoplacia Кликни и види ги опциите
Група
Група

Регистриран: 09.Декември.2007
Поени: 41
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај leukoplacia Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Декември.2007 во 00:26
TE SAKAM MARJANCO
Кон врв
Mishell_G Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 18.Јуни.2007
Локација: Sweden
Поени: 575
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mishell_G Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Декември.2007 во 01:21
Ha, ako ne go cujam ovoj zbor uste 10 godini ke bide malku. Nie lugjeto go upotrebuvame i zloupotrebuvame ovoj zbor na sekoj cekor, pa negovoto znacenje nekako e izliteno. Ne sakam poveke da cujam "TE SAKAM", preferiram toa da go vidam na delo. 
Кон врв
EvAngelos Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Doulos Evangelos

Регистриран: 28.Февруари.2007
Поени: 9913
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај EvAngelos Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Декември.2007 во 01:34
Мишел, јас тебе...НЕ ТЕ САКАМ лажго ...о ооооо голема%20насмевка
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
Кон врв
ZeZnAtA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Power

Регистриран: 26.Мај.2007
Поени: 19172
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ZeZnAtA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Декември.2007 во 10:40
11.gif
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Декември.2007 во 10:57
Od sto te sakam, sakat proodov
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mishell_G Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Јануари.2008 во 21:41
Te sakam be milo kako da ne te sakam, isto ko sto me sakas i ti mene голема%20насмевка
Кон врв
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Јануари.2008 во 22:02
TE SAKAM
http://www.youtube.com/watch?v=4YPfyU71VKE

vaka?
vaka
vakaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mishell_G Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Јануари.2008 во 22:06
Originally posted by anakin anakin напиша:

TE SAKAM
http://www.youtube.com/watch?v=4YPfyU71VKE

vaka?
vaka
vakaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Auuu bas taa ja slusav sega ama od nina simone! мир
Кон врв
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Јануари.2008 во 22:07
ne
 da ja slusnes
da ja gledas
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
Biolica Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Декември.2007
Поени: 808
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Biolica Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Јануари.2008 во 23:11
http://www.youtube.com/watch?v=AmVlp2lltWI
Ova ako nee ljubov jas ne znam sto e...
Te ljubam !

Изменето од Biolica - 01.Јануари.2008 во 23:15
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2627282930 62>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,160 секунди.