|
Невиност до брак |
Внеси реплика | страница <1 1516171819> |
Автор | ||
EvAngelos
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Doulos Evangelos Регистриран: 28.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9913 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Според една интересна анкета, од анкетираните што имале секс по својата 21ва година, 16% од нив извршиле прељуба во бракот. А тие кои имале секс пред 21 година, 50% од нив извршиле прељуба и во бракот.
Заклучокот е дека оние кои имале секс со различни партнери пред бракот, си ја продолжуваат оваа праска и по бракот, но и оние кои се "чувале" не се имуни на прељубата откако ќе стапат во брак.
|
||
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
|
||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Значи како и да гледаш се се сведува на секс на екс. |
||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
||
EvAngelos
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Doulos Evangelos Регистриран: 28.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9913 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Па не би рекол. 16% е околу 3 пати повеќе од 50%. Со други зборови, доколку се чуваш, шансите, статистички гледано, се 3 пати помали да извршиш прељуба во бракот. Работата е во тоа дали вреди толкавата "жртва", за само 3 пати помала веројатност
|
||
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
|
||
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
sensei
Сениор Регистриран: 31.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 2005 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ako ne si primetila do sega, site negativni posledici sto gi nabrojav voopsto ne se primenlivi kon mazite, osven vo pomala merka okolu bolestite. Znaci ne barajte ednakvost kade prirodata toa jasno ne go dozvoluva. Nikoj ne gi obvinuva zenite za nisto,... samo tie si ja podzaboravile vrskata so prirodata i se prok*rvaa mnogu vo posledno vreme. Изменето од sensei - 31.Декември.2007 во 03:03 |
||
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
|
||
sensei
Сениор Регистриран: 31.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 2005 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ova e nesto sto sekoj so zdrav razum go znae mnogu dobro, no ubavo e da se povtori zosto se plasiraat sekakvi gluposti. Znaeme deka navikite se gadna rabota. |
||
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
|
||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
нема грешка, невиност,
|
||
|
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
E ne se zenam, ja ke ja ranam , a drug ke ja . . .
|
||
GHOST RIDER
Нов член Регистриран: 02.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
neznam no toa e zaostanata rab, sekoj saka da ima seks no ne saka devojka sto imalo tie se decki so ne iziveano vreme zivej kako sakas dedeka si slobodna pozz ...
|
||
GHOST RIDER
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
dali p[ostoi i jas se prasuvam... pozzz
|
||
GHOST RIDER
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
mene? ne se edno mi e zasto sto imam pominato mislam skinato pa sega da baram nesto sto e banalno ne/!!!!
|
||
orlov
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
а, што има лошо во тоа? барем нема да се потиш. друг ќе сепоти и ќе стенка. |
||
|
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Vazno e da e nevina oti ne sakam u sred partija vo nekoja nok da dojde policija i da mi ja zeme, ne za drugo jajcata ke me bolat posle...
|
||
orlov
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Лошо е и ова што го пишуваш. Тешко на она што ќе чека да се стемни па ти да ја рчнеш. До темното та колку пати ќе се исчеша, еееееееееееее! |
||
|
||
Внеси реплика | страница <1 1516171819> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |