|
Кога би имале само уште еден ден... |
Внеси реплика | страница <1 1516171819 37> |
Автор | |
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ke is placam cel den i ke vikam : - O' sto si mi se navrtil bas na mene !
|
|
majstorce62
Сениор ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ќе им се јавам на сите пријатели и ќе им кажам парите што планираат да ги потрошат за цвеќе и венци да ми ги дадат на рака, а јас ќе купам авионски билет и ќе отидам да умрам на Хималаите, во вечниот мраз.
Ама,бидејќи никој нема да ми поверува дека ја зборувам вистината, ќе земам копач и сам ќе си го ископам гробот. Кај ја најдовте оваа морбидна тема!? |
|
alek_messi
Сениор Регистриран: 21.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 111 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
4е се убијам тој ден
|
|
|<!> sTORMBRAKER|<!>
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nema da gi mijam racete
|
|
Princess Leia
Нов член Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ќе си продолжам да спијам од сабајле , не се будам за џабе да се малтретирам , па што можам да направам за еден ден ,ако веќе не сум направила цел мој живот.
|
|
Everything may happen
|
|
CONTESSA
Сениор Регистриран: 24.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 1620 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
DA BI IMALA USTE SAMO EDEN DEN...........HMMM BI GI SOBRALA SITE STO GI POZNAVAM I NE GI POZNAVAM I BI JA NAPRAVILA NAJGOLEMATA ZURKA ,DA SE IZURKAME EDNO JAKO PA POSLE ODAM JAS A ONI NEKA ME ZAPAMTAT TAKVA LUDA I BESNA.KE SE OPIJAM TAPA...........A AKO NE ISPADNE POSLEDEN DEN KE IMAM MAMURLUK CEL MESEC A?
Изменето од CONTESSA - 04.Јануари.2008 во 04:28 |
|
topsexy
Сениор 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ke se iznaplacam,pa ke se predoziram...barem da umram od nesto pokvalitetno...a zal nema da mi bide
|
|
topsexy
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pa ke se ispijanam prethodno kako nikogas dosega
|
|
hacko
Сениор The Ultimate HackMan Регистриран: 19.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 119 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Bi gi posetil mestata sto sakam,a ne sum mozel...koga bi imal tolku pari...
|
|
Svijet je okrutan...Okrutniji od juce...
|
|
topsexy
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Barem da ima zosto da zalat onie koi me sakaat
|
|
devojka21
Сениор Регистриран: 02.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 184 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
koga bi imala uste eden den bi bila radosna sto konecno ke zavrsi mojov tezok i macen zivot i edvaj bi go docekala posledniot i
|
|
Life is beautiful
|
|
Цаци Галапчарот
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2007 Локација: Byelorussian SSR Статус: Офлајн Поени: 955 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zosto ma takoj devojcee polako malo
|
|
majstorce62
Сениор ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ауууу! Едвај имаш дваесет години а веќе ти скиснал живот. Како ќе ги издржиш наредниве сто години!? |
|
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|
devojka21
Сениор Регистриран: 02.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 184 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i jas se prasuvam
|
|
Life is beautiful
|
|
Внеси реплика | страница <1 1516171819 37> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |