![]() |
|
Неискажани зборови |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 23456 10> |
Автор | |
moon88 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 178 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() OTE] kalauz ![]() |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Neiskazani zborovi ? Eve sea :
- Me razbra ? |
|
![]() |
|
EvAngelos ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Doulos Evangelos Регистриран: 28.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9913 |
zbunet, сакам да ти кажам дека ти си... *неискажани зборови*
![]() |
|
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
|
|
![]() |
|
Mishell_G ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Јуни.2007 Локација: Sweden Статус: Офлајн Поени: 575 |
Hmmm, nema nisto neiskazano i nedokazano
![]() |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Nikogas nema da znaes deka tamu negde postoi nekoj sto tvojata slika vo pazuvi ja cuva, nekoj za tebe stranec komu si bliska. Nekoj koj sekogas za tebe ke ostane nikoj prepusten na nistoznosta na osamenoto postoenje i tivko patenje. Da, Goco moja, postavena si najvisoko na mojot misloven piedestal blestejki so silna svetlina i pred koja ne mozam da zamizam zosto sum veke ionaka zaslepen i neprestano te dopiram so moite cuvstva...a, sepak ti nikogas nema da znaes...
|
|
![]() |
|
antigona ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 139 |
Neznaev kade da pisam i izvinete ako ja rasipuvam temava ama morav da izrazam socuvstvo i ogromno zalenje za mojot drugar,za prekrasnata licnost Dusko Cadikovski CADIK.Vcera utroto zagina vo soobrakajna nesreka kaj Ohrid.Pocivaj vo mir i veruvaj sega j imas cesta da drugaruvas so ANGELITE.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Јас имам оружја,кои не ги познавате,имам начини и патишта,кои не ви се познати
|
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Temata ne e rasipana antigona.....ova e vistinskoto mesto.
neiskazani zborovi...sigurno ushte mnogu imal da kaze....zalam ![]() |
|
![]() |
|
antigona ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 139 |
Blagodaram mamma.Uzasno e tesko.Tolku mlad 25 god.Butel e vo sok,nikoj nemoze da poveruva.
![]() ![]() ![]() |
|
Јас имам оружја,кои не ги познавате,имам начини и патишта,кои не ви се познати
|
|
![]() |
|
Mishell_G ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Јуни.2007 Локација: Sweden Статус: Офлајн Поени: 575 |
Jas i ti baby, sme "sovrsenstvo" bez maana
![]() ![]() ![]() ![]() Изменето од Mishell_G - 02.Јануари.2008 во 19:13 |
|
![]() |
|
Kolku sakav ponekogas da ti aknam lastik, ama morav da si prekutam od strav da ne me otkacis, ama sega svativ deka sum trebal i kloca da ti aknam
|
|
![]() |
|
Shhhh, molci, ne me prasuvaj nisto.. Ne sakas da znaes sto mislam
![]() |
|
![]() |
|
Nema da kazam sto tocno mu mislam na clenot sto ke se pojavi pod mene, no sepak e nesto okolu seks
|
|
![]() |
|
str8up ![]() Сениор ![]() ![]() The Producer Регистриран: 18.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 1492 |
мноогу дооброо го зимаш...
![]() ![]() ![]() |
|
igram ruski rulet od k*rtasak!
Peni Saktivniot ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 23456 10> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |