|
Повлекување на македонската војска од Ира |
Внеси реплика | страница <12345> |
Автор | |
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A ti si za toa da ostanat tamu? |
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pa zosto ne im se pridruzis na nasite vojnici vo Irak togas? Sigurno ke dobies i nekoj orden
|
|
|
|
maria_magdalena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Epa temava e "Povlekuvanje na makedonskata vojska od Irak" davanje glas "za" na prilozeniot link. Ako pak si protiv, sto baras ovde?
|
|
|
|
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Toa sigurno, kako mu trgna na presednikot so delenje ordeni, sigurno dobiva |
|
maria_magdalena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Molam tie sto imaat slabo srce-da gi preskoknat slednite 2 strani!
Изменето од maria_magdalena - 15.Ноември.2007 во 16:56 |
|
|
|
maria_magdalena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mozebi nekoj od forumov ke me osudi a mozebi i ovie sliki ke bidat otstraneti. Svesna sum deka lugeto poveke sakaat da gledaat erotski fotografii otkolku fotografii na realnosta, polni so bolka i stradanja.
Interesno, vcera gledav edna emisija vo koja doznav deka vo amerika voopsto ne se prezentiraat vakvi raboti po mediumite, za da ne se potresuvala nivnata javnost pred se nivnite deca. Kakvo licemerie!
Definitivno se soglasuvam so konstatacijata na eden clen pogore deka nie sme vo "pakt so djavolot".
Изменето од maria_magdalena - 15.Ноември.2007 во 16:40 |
|
|
|
maria_magdalena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Eve nekoi sliki kade se prikazani posledicite na osiromaseniot uranium. Amerika e voedno edinstvena zemja vo svetot koja vodela-i vodi nuklearni vojni, i ovaa vojna e nuklearna, bidejki se upotrebuva takvo oruzje.
Изменето од maria_magdalena - 15.Ноември.2007 во 16:21 |
|
|
|
maria_magdalena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Osven ulogata cuvari na mirot, eve sto drugo pravat vo irak amerite, aj ne gi postiram slikite, samo linkovi Изменето од maria_magdalena - 15.Ноември.2007 во 16:53 |
|
|
|
maria_magdalena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Пред неколку дена Македонскиот парламент, не само што не беше тангиран од разните петиции и активности за повлекување на македонските војници во Ирак, туки изгласа и засилување на македонските позиции таму...
Кучињата лаат-караванот си врви...
|
|
|
|
efendija
Сениор Регистриран: 18.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2175 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Bez nikakvo licemerie,tuku iskreno od se srce jas bi ja predlozil maria_magdalena za NOBELOVA NAGRADA ZA MIR! Bravo devojko! Изменето од efendija - 31.Декември.2007 во 21:27 |
|
"Zadovolen sum Allah da mi bide Gospod,Muhammed pejgamber a Islamot vera"
|
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Само така ама сите сложно. Некојси дава за право да ја конфротира македонија преку АРМ. |
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
maria_magdalena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Вчера гледав емисија за Ирак...жалосно, да не се повторуваме Но еден податок ми падна во очи
Вели
До сега, за овие 10-тина и повеќе години, американците во Ирак исекле 42 милиона палмини дрвја, тенденционо, чисто да ги сотрат...(малку им е тоа што го прават со луѓето)
Интересно, истото го прават и Израелците, кога ги гонат Палестинците од нивните живеалишта и истовремено сечат дрвја (маслинови во случајов).
Што нација ќе беше ова, па мислам го надминаа и Хитлер, гледам и таква тема постои.
|
|
|
|
maria_magdalena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Дајте бе луѓе, да бидеме сите поактивни за некои работи, потпишувајте петиции, да учествуаваме по трибини...белки и еден тивок глас ќе направи некаква разлика...
|
|
|
|
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sram mi e sto mojata drzava praka vojska vo drugi drzavi za tugj racun i e del od agresorstvo.
|
|
Внеси реплика | страница <12345> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |