![]() |
|
Знаете ли да готвите!? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1819202122 32> |
Автор | |
Ena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Декември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 798 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
си се трудам по малце
|
|
Рај за очите,пекол за душата, а чистилиште за џебот сме ние жените ....хахахах....
|
|
![]() |
|
mornar ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 58 |
vo dalecinata na dlabokite vodi Stevo Karapanza, mozese da mi pozavidi.
|
|
,,ALEA JAHTA EST,,
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
ихххххх.....и те како готвам. не да се фалам ама уживам во кујната..последно што правев беа таканаречените падобранци. многу убави ги нанправив и Богами ги снема за пола саат....
![]() ![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
orlov ![]() Сениор ![]() ![]() army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
еве мајстор.
|
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
gotvam so zadovolstvo...
i uzivam vo prigotvenoto...
![]() |
|
![]() |
|
orlov ![]() Сениор ![]() ![]() army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Еее,еееееееееееееј, полека. И ти и Стево учевте од мене. Не претерувј. Кажи ја вистината. |
|
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Eve sto znam:
1)Musaka
2)Oriz so pileshko (moe najomileno)
3) Kompir na 100 nacina...
![]() 4)Pileshko na 100 nacina-isto
5) .....
Tolku od moeto MENI
|
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
bibka ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 08.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 84 |
Уживам во готвењето!Од едноставните рецепти до оние најкомплицираните-секогаш на крај јадењето е превкусно!
Сепак,морам да признаам специјалност ми се тортите ![]() |
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
imam bratuced koj koga se rodi se rodil so kutlacha ... kako eden drugar ... koj se rodi so gitara ... jas pak ... so koj se druzam ... brzo gi primam rabotite .... specijalitet "kokoska so kasa" ... se vari kokoskata ... posle toa se vadi beloto meso ... i se pravat mali parchinja ... vo tiganche br 11 ... se potpekuva brasno ... da dobie malku boja ... i maslo se stava ... i se tura vo tendjereto ... da se zgusni tecnosta... se sluzi so limon ... prijaten tek ... ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
stole ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Декември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 89 |
Знам да зготвам варени јајца!
|
|
Дали човекот е создаден од Господ, или Господ е измислен од човекот?? ![]() ![]() |
|
![]() |
|
DjSpakY ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Група ![]() ![]() Регистриран: 10.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 58 |
znam
|
|
![]() |
|
devojka21 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 184 |
Не
![]() |
|
Life is beautiful
|
|
![]() |
|
topsexy ![]() Сениор ![]() ![]() 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
NE ZNAM
|
|
![]() |
|
Бољи сум од Стево Карапанџа.
|
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1819202122 32> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |