|
Индивидуи на изминатите 2 милениуми |
Внеси реплика | страница <1 108109110111112 217> |
Автор | |
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
SITE INDIVIDUI KOI MI BEA "PRED OCHI" IZMINATAVA GODINA SO NIVNITE
AVATARI,PISHUVANKI,SMESHKI,RASPRAVII,UBAVI ZBOROVI,UMNI MISLI,PORAKI,PESNI I STIHOVI,.... NATALIJA,BRZA,BUTEL,ANAKIN,BOSAB,MARCO,MONALISA, CARNATION,ZBUNET,CECKA,LOU,BELICKA,ALEKTA,KALINA, DELFIN,ZENMASTER,IZZIE,CONNECTED,MONIKA,NINA,BLASHKA,LA FILLE,TUTURUTKA,...I PROSTETE AKO NEKOGO ZABORAVIV... Изменето од mamma - 31.Декември.2007 во 13:52 |
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mamma
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
10 ateisticki zapovesti
Изменето од anakin - 03.Февруари.2009 во 00:54 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
KaLiNa
Сениор Регистриран: 25.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8416 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
SREKNA NOVA GODINA NA SITE INDIVIDUI
|
|
kuliraj
|
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
SREKNA NOVA GODINA ... ZDRAVJE, LJUBOV I USPEEEEEEEH !!! SITE INDIVIDUI STO NE SE OZENETI DA SE OZENAT ... I SITE INDIVIDUALKI STO NE SE MAZENI DA SE OMAZAT !!! |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
majstorce62
Сениор ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Konstantin Filosof( Свети Кирил )
|
|
blagorodna
Сениор Регистриран: 16.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 568 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pa Merlinka, jasno
|
|
mamma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mene ne mi e jasno.......
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa ni mene
so stanuje???????????????? |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mene pa ,...ama bash ich!!,...shto stana so ,...."dizajnot"?!
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
mamma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Joseph"Joey"Francis Tribbiani,Jr.ili Joey Tribbiani,...fiktiven lik od mnogu popularnata serija Prijateli(Friends),pomalku poznat pod vistinskoto ime Matt LeBlanc.Poteknuva od talijansko-Amerikanska familija so 8 deca od koi toj e edinstveno mashko."Steroetipichen",seksualno nabien,nedovolno obrazuvan,i konstantno vo potraga po rabota kako akter, koj ednostavno pleni so svojata glupost.Obozuva sendvichi a specijalitet mu e....dve pizzi.Obozuva isto i zeni,a negoviot uspeh vo zaveduvanjeto se dolzi na poznatata rechenica "How you doin'??".
JOEY: Yeah, she's totally good looking. I mean, if I met her in a bar, or something, I'd be buying her breakfast. You know, after having slept with her. http://www.youtube.com/watch?v=2N9G5Jdm2FM&feature=related Изменето од mamma - 05.Јануари.2008 во 00:52 |
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ЕДНИ МАКЕДОНЦИ издадена е книга од ЕДНИ МАКЕДОНЦИ ... со наслов МАКЕДОНСКИ РЕЧНИК НА ЗБОРОВИ СО ЕЗОТЕРИЧНИ КОДОВИ браво за нивниот труд ... дел од тој речник веќе е ставен на темата РЕЗОНАНЦА ... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ROMEO I JULIET
Изменето од anakin - 03.Февруари.2009 во 00:55 |
|
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
brat so mu falit na dizajnot?????
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 108109110111112 217> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |