IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Неискажани зборови
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Неискажани зборови

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 23456 10>
Автор
Порака
moon88 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Декември.2007
Статус: Офлајн
Поени: 178
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moon88 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Декември.2007 во 01:44
Originally posted by Mishell_G Mishell_G напиша:

[QUOTE=moon88]taka sve plesni i-mu tuka zosto tet-a tet e opasno i zapali se samo pazi stanot     sto ke ti e nesto da te potsetuva na nea-nego....i frli i -mu sve negovo nejzino....edinstven pat do zaboravot sto neznaci deka e siguren i edinstven........
Dobredojde Moon vo nasiot mal virtuelen svet среќа.. Tuka lesno se vleguva, ama vleze li ednas tesko da izlezes голема%20насмевка..[/QU
OTE] kalauz
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Декември.2007 во 10:59
Neiskazani zborovi ? Eve sea :
 -

Me razbra ?
Кон врв
EvAngelos Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Doulos Evangelos

Регистриран: 28.Февруари.2007
Поени: 9913
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај EvAngelos Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Јануари.2008 во 16:35
zbunet, сакам да ти кажам дека ти си... *неискажани зборови* голема%20насмевка
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
Кон врв
Mishell_G Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 18.Јуни.2007
Локација: Sweden
Поени: 575
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mishell_G Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Јануари.2008 во 22:02
Hmmm, nema nisto neiskazano i nedokazano намигнување.. Nova godina e vreme da se zavrti nova stranica. 
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Јануари.2008 во 08:51
Nikogas nema da znaes deka tamu negde postoi nekoj sto tvojata slika vo pazuvi ja cuva, nekoj za tebe stranec komu si bliska. Nekoj koj sekogas za tebe ke ostane nikoj prepusten na nistoznosta na osamenoto postoenje i tivko patenje. Da, Goco moja, postavena si najvisoko na mojot misloven piedestal blestejki so silna svetlina i pred koja ne mozam da zamizam zosto sum veke ionaka zaslepen i neprestano te dopiram so moite cuvstva...a, sepak ti nikogas nema da znaes...
Кон врв
antigona Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Ноември.2007
Поени: 139
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај antigona Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Јануари.2008 во 10:29
Neznaev kade da pisam i izvinete ako ja rasipuvam temava ama morav da izrazam socuvstvo i ogromno zalenje za mojot drugar,za prekrasnata licnost Dusko Cadikovski CADIK.Vcera utroto zagina vo soobrakajna nesreka kaj Ohrid.Pocivaj vo mir i veruvaj sega j imas cesta da drugaruvas so ANGELITE.
Јас имам оружја,кои не ги познавате,имам начини и патишта,кои не ви се познати
Кон врв
mamma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Јануари.2007
Поени: 9879
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Јануари.2008 во 11:48
Temata ne e rasipana antigona.....ova e vistinskoto mesto.
neiskazani zborovi...sigurno ushte mnogu imal da kaze....zalamтага

Shot at 2007-06-30[/IMG]
Кон врв
antigona Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Ноември.2007
Поени: 139
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај antigona Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Јануари.2008 во 13:06
Blagodaram mamma.Uzasno e tesko.Tolku mlad 25 god.Butel e vo sok,nikoj nemoze da poveruva.
Јас имам оружја,кои не ги познавате,имам начини и патишта,кои не ви се познати
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mishell_G Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Јануари.2008 во 19:10
Jas i ti baby, sme "sovrsenstvo" bez maana намигнување. Prosto ne znam kade jas zavrsuvam, a ti pocnuvas голема%20насмевка. Koga sme zaedno, vo nas se budat site nasi "najubavi" karakterni osobini. Ako za nekogo vazi onaa pogovorkata "Vo ljubovta i vojnata se e dozvoleno", togas toa sme nie. Ako na nekoj mu treba definicija za "mind games" vo ljubovta, treba da ni se obrati nam, posto sme vrvni profesionalci vo taa oblast плазење. Jas i ti baby, prosto sme sozdadeni eden za drug, no vo nekoj paralelen univerzum, kade idealite za dobroto, vistinata i ljubovta, se zameneti so ideali za losoto, lagite i omrazata. Vo toj univerzum nie bi bile sovrsen par голема%20насмевка.

Изменето од Mishell_G - 02.Јануари.2008 во 19:13
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јануари.2008 во 15:01
Kolku sakav ponekogas da ti aknam lastik, ama morav da si prekutam od strav da ne me otkacis, ama sega svativ deka sum trebal i kloca da ti aknam 
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mishell_G Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јануари.2008 во 21:07
Shhhh, molci, ne me prasuvaj nisto.. Ne sakas da znaes sto mislam голема%20насмевка..
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јануари.2008 во 21:23
Nema da kazam sto tocno mu mislam na clenot sto ke se pojavi pod mene, no sepak e nesto okolu seks
Кон врв
str8up Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
The Producer

Регистриран: 18.Април.2007
Поени: 1492
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај str8up Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јануари.2008 во 21:37
мноогу дооброо го зимаш...црвенеењецрвенеењецрвенеење
igram ruski rulet od k*rtasak!
Peni Saktivniot
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mishell_G Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јануари.2008 во 01:18
http://youtube.com/watch?v=xrrnBlBpYZ8

голема%20насмевка ѓавол плазење

Изменето од Mishell_G - 04.Јануари.2008 во 01:19
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 23456 10>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,141 секунди.