![]() |
|
Kолку се разочарале во Вас? |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 14> |
Автор | ||
bluebell ![]() Сениор ![]() ![]() the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
||
always look on the bright side of the life!
|
||
![]() |
||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
|
ubavo,...samo ,da ne misli toj deka na nekoi epiteti im treba i,....navodnici?!
![]() |
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
||
![]() |
||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
|
Sekoj vtor sto me zapoznal, iako kazuvam optimisticka brojka
|
||
![]() |
||
slavko ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2007 Локација: Bermuda Статус: Офлајн Поени: 33 |
|
...sekoj so me zapoznal se razocaral vo mene...neznam zs...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
...uvek uzivaj u dobre stvari sta nosi zivot,zasto nikad se ne zna sta ne ceka sutra...
|
||
![]() |
||
renesansa ![]() Група ![]() Регистриран: 09.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 72 |
|
Toa koj e od mene razocaran, ic ne mi e gajle!Najstrasnoto e sto jas sum si razocarana od sebe si!
![]() |
||
![]() |
||
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
|
Bi sakala nikoj da ne e razocharan od mene
mnogu se trudam da e taka,no mi e zal shto drugite okolu mene ne razmisluvaat isto ![]() |
||
![]() |
||
Monuska ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
|
ednas tatko mi prilicno se razocara koga tri pati po red ja zaglaviv vratata pa morase da krsi prozorci za da vlezeme doma
![]() |
||
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
||
![]() |
||
Anthony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3379 |
|
Ponekogas si mislam deka mozebi i Gospod dignal race od mene
![]() |
||
It’s nice to be important....it’s important to be nice!
|
||
![]() |
||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
|
malku.....!
|
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
||
![]() |
||
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
|
gajle mi e dali nekoj se razocaral vo mene,s i go ziveam mojot zivot za mene a ne da drugi!!!
|
||
![]() |
||
Kali ![]() Сениор ![]() ![]() Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
|
Не знам, ама откако почнав да готвам повеќе не е ист погледот на другите...
![]() |
||
![]() |
||
Mishell_G ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Јуни.2007 Локација: Sweden Статус: Офлајн Поени: 575 |
|
Auu tesko prasanje. No posto sum samata na sebe najgolem kriticar, ako nekoj i nekogas se razocara vo mene i moite postapki, toa ke bidam samata jas..
|
||
![]() |
||
Kali ![]() Сениор ![]() ![]() Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
|
Хаха ![]() Тоа е- во очекувањата на другите е финтата, некој очекува повеќе од тебе, некој помалку, ама ти што имаш врска со тоа? ![]() Јас на пример со цело срце очекувам во новата 2008 граѓаните на Република Македонија да се освестат за себе, за својата средина, да се почитуваат себеси и другите повеќе, и ве молам, НЕ ФРЛАЈТЕ ЃУБРЕ НА УЛИЦА! Ама што им е гајле нив за моите очекувања и разочарување....Тие си живеат со полни плуќа- само во 2008 п.н.е. П.С. Не се плашам од сопствените маани, единствено се плашам од времето кое тече, а може да не ми ја каже лекцијата-или да не ја научам. |
||
![]() |
||
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
|
АЛАЛ НЕКА ТИ Е!КАДЕ СЕ УЧИ ТОА...?ДАЈ КАЖИ.... |
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 14> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |