![]() |
|
Вампири |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 89101112 13> |
Автор | |
hacko ![]() Сениор ![]() ![]() The Ultimate HackMan Регистриран: 19.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 119 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Seto toa se prikazni...Dokolku bi postoele,bi bile nesto najsekojdnevno na planetava,kako nekoj vid na zivotni...
|
|
Svijet je okrutan...Okrutniji od juce...
|
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
gi ima ... jas najpoveke gi prepoznavam mentalnite vampiri ... ne znaat da se smeat na vicevi... tuku se cerekaat ... ![]() i jas taka se branam od niv ... so vicevi ... vicevi ... vicevi ... i ke gi puknam !!! ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
lele ma...shto zborish...
![]() pa vampirive gi imalo nasekade
okolu nas...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
blagorodna ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 16.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 568 |
Vampiri...
imam edni dvajca vo komsiluk stari ko metuzalem a od niv ne smee ni da se nakasla' ne smee ni dete bi kote da zaigra ni pile da preleta Toa sa vampiri |
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
kafico???
ja pa mislev za mexikankava SELMA zboris ![]() Изменето од anakin - 04.Јануари.2008 во 02:27 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
Firerot ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Abe ja ne se razbiram mnogu u vampiri ama mozam da kazam deka FROM DUSK TILL DAWN e definitivno mnogu jak film posebno prviot del. A za kafico nemam zborovi.
|
|
![]() |
|
MAKEDON-FILIP ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Декември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 731 |
Овие другиве шо ги спомнав дракуливе де ке да се пијавици.
|
|
![]() |
|
ang3l43 ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 30.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12 |
mojata bratu4etka kasa kako kuce ... ouuu ne bi sakale da ste na moe mesto koga ke se sluci toa
|
|
life is too short not to be enjoyed
|
|
![]() |
|
MAKEDON-FILIP ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Декември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 731 |
Има и друг вид.
Тоа ке да се дракули. |
|
![]() |
|
ang3l43 ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 30.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12 |
ke ne "iskasapat" isto kako vampiri pa moze i podobro ...hahha
|
|
life is too short not to be enjoyed
|
|
![]() |
|
Еј абе моментално нема вампири ама ке излезат кога ке се затопли времето а тогаш ке биде полно со комарци зззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззз
зззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззз вампирииииииииииииииииииииииии ха ха ха ха ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
leleee ama tema VAMPIRI cel noc nema da mozam mirno da spijam mozebi ke mi dojde nekoj vampir na son
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
ajde bidi taka dobar i objasni ni...bas me interesira, mnogu...
![]() |
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12852 |
ЗНАЕТЕ ЛИ КОЈ ЛУЃЕ,МОЖАТ ДА СЕ ПОВАМПИРАТ ....И ЗОШТО.?
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 89101112 13> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |