|
Гатање на карти или кафе |
Внеси реплика | страница <12345 17> |
Автор | |
Biljanka
Нов член Регистриран: 06.Август.2007 Локација: Malawi Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a be nema pogjavolska rabota od gledanje na kafe,karti itn odnosno predviduvanje na idninata.
samo GOSPOD znae sto ke ni se sluci............
|
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas licno imam ednas baeno ... i se pogodiv ... !!! zatoa sto posle dve nedeli povtorno bese kaj mene gospodjata so mazot i .... veli ... se sum i pogodil ... i taka povtorno i gledav ... i normalno pogodiv... Ne koristam nitu karti nitu kafe ... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
551mb
Сениор Регистриран: 12.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 207 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pri gatanje kamera e najdobro da se koristi 100% tocnost vo izlaganjata kje ima
|
|
misterious
Нов член Регистриран: 24.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 26 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас искрено се научив да гледам на кафе од тоа што го слушам кога ми гледаат. Нели се гледаат знаците ама треба да знаеш што значат и да ги поврзиш со останатите. Пример кучето е верност или буквата В е викторија-победа и т.н
а јас имам слушнато и за гледање на чај како бе? |
|
emi$
Сениор Регистриран: 05.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 150 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
na caj e toa ne sum cula a na kfe da i ima sto pogoduvaat
|
|
... only God can judge me ....
|
|
ang3l43
Нов член Регистриран: 30.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sum citala na mnogu web strani sto znacat figurite vo kafeto prosto i ednostavno .... neznam dali da veruvam vo toa... sto mislite vie ??
|
|
MAKEDON-FILIP
Сениор Регистриран: 29.Декември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 731 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Еве јас верувам.
Секогаш кога ке го испијам кафето имам само едно нешто. |
|
ang3l43
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
talog ?!!
|
|
MAKEDON-FILIP
Сениор Регистриран: 29.Декември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 731 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Токму така.
|
|
ang3l43
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
bravo za mene hehhe abe aj sea ozbilna sum kazite da veruvam vo toa gatanje ili ne ?? jaooo ama prasanje c`c`c`c
|
|
life is too short not to be enjoyed
|
|
MAKEDON-FILIP
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Па мислам дека се разбравме.
Браво за тебе па не верувај ако немаш попаметна работа изборот е твој и самао твој. Изменето од MAKEDON-FILIP II - 30.Декември.2007 во 03:55 |
|
Monuska
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
So drugarkite redovno si gledame na kafe, normalno radi zezanje, ama sum bila i kaj gradskata procuena gledacka (taa sega e pocinata) velat deka porano se pogoduvala ama jas koga bev od sto bese stara fildzanot go promasi, ama ne e bitno interesno bese. Za veruvanje, ne veruvam ama sepak moze da bide sugestivno i sekoj da si sfati kako saka, jas preporacuvam koga vi gledaat se da si tolkuvate pozitivno. Omileno znakce mi e paun ili sirena ako nekogas toa vi vidat vo talog mnogu ste srekni
|
|
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|
ang3l43
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mozebi nekoj ke pogodi na sreca.....ama toa se slucuva mn retko
|
|
life is too short not to be enjoyed
|
|
MAKEDON-FILIP
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Па ако е така тогаш што има да ти гледаат замисли си го тоа сама па може ке си замислиш на среќа.
|
|
Внеси реплика | страница <12345 17> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |