![]() |
|
Песната која ме расплака/расположи е... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 45678 17> |
Автор | |
Natasa ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 29.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
TORI AMOS - WINTER
![]() |
|
I am not young enough to know everything
|
|
![]() |
|
str8up ![]() Сениор ![]() ![]() The Producer Регистриран: 18.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 1492 |
па не ја слушај ![]() слушај си ја таа што те прави happy ![]() |
|
igram ruski rulet od k*rtasak!
Peni Saktivniot ![]() |
|
![]() |
|
Natasa ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 29.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7 |
Sometimes i feel like screaming - Deep Purple
![]() |
|
I am not young enough to know everything
|
|
![]() |
|
KikoMC ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Декември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 178 |
2pac - They Dont Give A f**k About Us me rasplakuva, dodeka pak Busta Rhymes - Break Ya Neck me raspolozuva
|
|
![]() |
|
![]() |
|
...Well... ![]() Сениор ![]() ![]() ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
http://www.youtube.com/watch?v=ZA1NoOOoaNw&e
E,OVA ME NATERA DA SE SMEAM....-DO SOLZI!!!! ![]() ![]() ![]() VE MOLAM SAMO OBRNETE VNIMANIE NA ZBOROVITE!!!!!!! KOREOGRAFIJATA I MUZIKATA I IZVEDUVACHITE -NE SE PRESUDNI |
|
![]() |
|
moon88 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 178 |
setise-brejk
|
|
![]() |
|
no name ![]() Нов член ![]() Регистриран: 08.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 28 |
haha e ova me natera da se smeaaaaaaamm
![]() http://www.youtube.com/watch?v=4YHoeSVLWdM Изменето од no name - 10.Јануари.2008 во 15:36 |
|
![]() |
|
elen4e-eli ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 202 |
Тоа е песната Полско цвеке од Тоше која секогаш кога ја слушам не ми дозволува да не заплачам!
![]() ![]() |
|
Nobody is perfect.....well I am nobody!
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Igri bez granici =sekogas me tera na placenje
Isto i Polsko cvekje
|
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
ganeto1 ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Нов член ![]() ![]() Регистриран: 26.Декември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 12 |
nikogas vo zivotot ne sum placel na muzika!!! no sega placam na site pesni od tose ......... posebno na cresa,polsko cveke,igri bez granici,sinot bozji,solzi pravat zlaten prsten........
![]() |
|
![]() |
|
Eli ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Nothing else matters me rasplakuva zaso me poceka na Tose i negovata fenomenalna izvedba..a me raspolozuvaat puno pesni kako na pr.I believe in a thing called love-Darkness
![]() |
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
сите песни од тоше истовремено ме расплакуваат и ме расположуваат......
![]() |
|
![]() |
|
alan ford ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
ESC 2008 - Jelena Tomasevic - Oro - SERBIa
Jelena Tomasevic - Oro Ko li miluje milo moje, Ko li usne te snene budi? Ne zaboravi ime moje Kada krene da, da te ljubi Klasje moje, ne spavaj. Njega ljubi, mene uspavaj. Ne lomi mi led, vodu nema, Ne soli mi ranu, suza nema. Ko li zaigra oro moje? Neka ne igra za nas dvoje. Klasje, mene uspavaj. Nuna nej, nuna nuna nuna nuna nuna nej... Na Vidovdan probudi me da ga opet pogledam. |
|
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 45678 17> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |