IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Изневерување во мислите
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Изневерување во мислите

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 56789 16>
Автор
Порака
orlov Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
army veteran 2001

Регистриран: 26.Јули.2007
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 11342
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај orlov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Декември.2007 во 15:00
Originally posted by vesni vesni напиша:

Психолозите велат дека се повеќе врски се прекинуваат поради изневерување во мислите. Тоа ти било некој нов начин на изневерување.... . Ќе кажете на ова?

Ако е во мислите е оправдано. Но што ако е во стварност?
Сепак и тоа е оправдано, нешто не било во ред или недостасувало за да дојде до тоа.
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,              
Кон врв
diogenskopje Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Ноември.2007
Поени: 2063
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај diogenskopje Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Декември.2007 во 16:28
Originally posted by sensei sensei напиша:

Diogence, nisto ne me cudi kaj homosite. Ti si tipicen pimerok so tvoeto odnesuvanje. среќа Mizerija.

tipicen primerok ?...pa dobro,imas pravo ..se razlikuvam od brat ti..a bogami i tatko ti..jas toa go pravam vo mislite..i ne se sramam da go kazam i priznaam..no mnogu e strasno koga toa ke pocnes da go sproveduvas na delo...no sepak na majka ti i e opravdano..dobri pari se pecalat....e sega nekoi nus-pojavi poradi nedostigot na majcinska ljubov,znam deka ti gi trpis..no jbg bratce...kad je bal nek je bal ма%20ајде
Кон врв
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Декември.2007 во 16:30
izneveruvanje vo mislite------- takva rabota ne postoi
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
blagorodna Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 16.Декември.2007
Поени: 568
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај blagorodna Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Декември.2007 во 19:05
Originally posted by anakin anakin напиша:

izneveruvanje vo mislite------- takva rabota ne postoi

Mislis isto e kako da si izneveril vo stvarnost, ili stom namislis-ostvaruvas, ili nesto drugo?
Кон врв
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Декември.2007 во 21:56

izneveruvanje vo mislite postoi...
    sigurno... kaj sekogo...

Кон врв
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Декември.2007 во 23:45
izneveruvanje vo stvarnosta postoi

vo mislite ne e izneveruvanje

toa e cista glupost - poglupo zdravje

sekoj ima pravo da sonuva, da zamisluva da gleda sirum zatvoreni oci

SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
Biolica Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Декември.2007
Поени: 808
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Biolica Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Декември.2007 во 00:24
Kaj zenite izneveruvanjeto najcesto pocnuva vo misla , planski a kaj mazite po cesto momentot e biten , bamuja i dvete se grozni
Кон врв
EvAngelos Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Doulos Evangelos

Регистриран: 28.Февруари.2007
Поени: 9913
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај EvAngelos Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Декември.2007 во 00:44
Изневерувањето започнува во мислите, кога помислуваме со желба и страст кон забранетата(иот). Тоа што следи е ирелевантно и повеќе зависи од тоа дали ќе ни се отвори прилика или не.
Чувајќи си ги мислите чисти, си ја чуваме нашата врска од самите себе си. Забранетото овошје на изглед и на усни е слатко како мед, но во стомакот е горчливо како пелин.
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
Кон врв
Mishell_G Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 18.Јуни.2007
Локација: Sweden
Поени: 575
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mishell_G Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Декември.2007 во 00:59
Originally posted by EvAngelos EvAngelos напиша:

Изневерувањето започнува во мислите, кога помислуваме со желба и страст кон забранетата(иот). Тоа што следи е ирелевантно и повеќе зависи од тоа дали ќе ни се отвори прилика или не.
Чувајќи си ги мислите чисти, си ја чуваме нашата врска од самите себе си. Забранетото овошје на изглед и на усни е слатко како мед, но во стомакот е горчливо како пелин.

големо%20гушкањеBravo be Ev.. Da mu go kazes ova na deckoto so koj izlegov vecerva, oti ima nekoi cudni stavovi po toa prasanje. Sigurno misli deka sum zaostanata sto ne go prifakam neverstvoto. A da, ima edna pogovorka koja ja kazuva: Maskoto i zenskoto neverstvo ne bilo isto, kaj mazite demek bilo strast, a kaj zenite nesto poveke od toa. E bas sakam da go vidam da se zatreska vo nekoja i da ja fati kako se dupi so nekoj, pa uste i da mu rece - Samo strast bese, iskusenieto bese pregolemo. E togas neka mi se javi da prodiskutirame na tema neverstvo..
Кон врв
...Well... Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...ExtraVagant...

Регистриран: 30.Ноември.2007
Поени: 5231
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ...Well... Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Декември.2007 во 01:04
Originally posted by Biolica Biolica напиша:

Kaj zenite izneveruvanjeto najcesto pocnuva vo misla , planski a kaj mazite po cesto momentot e biten , bamuja i dvete se grozni

...no dusho, promenata vo site raboti e slatka...neli...?трепкањетрепкањетрепкање
Кон врв
EvAngelos Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Doulos Evangelos

Регистриран: 28.Февруари.2007
Поени: 9913
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај EvAngelos Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Декември.2007 во 01:46
Originally posted by Mishell_G Mishell_G напиша:

големо%20гушкањеBravo be Ev.. Da mu go kazes ova na deckoto so koj izlegov vecerva, oti ima nekoi cudni stavovi po toa prasanje. Sigurno misli deka sum zaostanata sto ne go prifakam neverstvoto.

Ма што има да му кажувам, батали го него и неговите ставови...еве јас не мислам дека си заостаната, излези со мене и твоите постови ќе добијат посветла боја голема%20насмевка
(Време и место на ЛП намигнување)

Изменето од EvAngelos - 30.Декември.2007 во 01:46
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
Кон врв
Mishell_G Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 18.Јуни.2007
Локација: Sweden
Поени: 575
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mishell_G Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Декември.2007 во 02:33
Originally posted by EvAngelos EvAngelos напиша:

Originally posted by Mishell_G Mishell_G напиша:

големо%20гушкањеBravo be Ev.. Da mu go kazes ova na deckoto so koj izlegov vecerva, oti ima nekoi cudni stavovi po toa prasanje. Sigurno misli deka sum zaostanata sto ne go prifakam neverstvoto.

Ма што има да му кажувам, батали го него и неговите ставови...еве јас не мислам дека си заостаната, излези со мене и твоите постови ќе добијат посветла боја голема%20насмевка
(Време и место на ЛП намигнување)

Pazi Ev, veke nekolku pati imam slusnato kako me opisuvaat vo vrskite kako "hands full" ili "tough to handle" намигнување
Кон врв
...Well... Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...ExtraVagant...

Регистриран: 30.Ноември.2007
Поени: 5231
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ...Well... Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јуни.2008 во 16:10
...i sea do kaj sme, mazive koa se seksaat so otvoreni ochi se, zenive so zatvoreni se...koj izneverue u mislite...sho mislite...???голема%20насмевкаплазење
Кон врв
pagane Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Февруари.2007
Поени: 13044
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај pagane Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јуни.2008 во 16:14
е изневеруване
например
водиш любов со еден
а мислиш на друг
како да не е
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 56789 16>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,266 секунди.