|
Другарство меѓу машко и женско= ЉУБОВ |
Внеси реплика | страница <1 23456 33> |
Автор | ||
ena_beautiful
Нов член Регистриран: 26.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ja se druzam samo so maski so isklucok na 2 drugarki sto imam.i jas veruvav vo drugarstvo se dodeka ne pocnaa da mi se pustaat poveketo od niv.svativ deka ednata strana krie nekoi cuvstva.najtrgicno bese ja koga se zatreskav vo eden drugar ama pa jas ne mu se svigav na nego.ZIVOT.jebi ga toa ti e.krajno ne postoi drugarstvo megu masko i zensko.porano ili pokasno ke izleze nesto od kontrola.a pa ako i dvajcata si se dopagaat-loto.:)
|
||
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
jas licno vo zivot ne sum imala masko za drugar, tie sto se parvele demek drugari site na krajot posakale da bidat so mene i posle korpa i posle samo zdravo ili ni tolku...
|
||
antonijo
Сениор Регистриран: 16.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 276 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...poshteno... |
||
ohriganka
Сениор Регистриран: 02.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 229 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Mnogu tesko...
Koga ke sfatis deka toj drugar, te razbira, slicni karakteri, ti odi po kejf....(ili obratno neka e ) se raga simpatija, iskra...- kaj mene bar taka bese, od dolgo drugarstvo vo strasna ljubovna vrska - za na kraj pak da se zavrsi samo kako drugarstvo ( se zena covekot - ama toa sto sme go imale, ne go imame zaboraveno)..
|
||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Па не би морало секогаш да значи љубов. Постојат и вечни другарства помеѓу мачко и женско. |
||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не мора да значи секогаш љубив. Некогаш тоа е и вечно другарство. |
||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
||
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
antonijo " ne znaes da se druzis dajmu toa sto bara i ke vidis ke imas sirok kruk na prijateli (drugari) "
WTF???? decko izgleda ne me sfati...ne dosle tie za da se druzime, tuku za da se "druzime" + ne mi trebaat maski drugari, ne rekov deka sakam da imam ... |
||
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...aah, kolku surovo, ali dosta fer...sekako... |
||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
veruvam vo drugarstvo megu mashko i zensko...
imam mnogu mashki drugari...bile...se...taka i ke ostanat...
|
||
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Blaska,mila...kolku jas se trudev da objasnam isto,ama denesnive generacii
neznaat za drugarstvo,ona-vistinsko!!! Deneshnoto vreme mozebi si nosi nekoi svoi drugi vrednosti.....shto e zalno |
||
ang3l43
Нов член Регистриран: 30.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ljubovta ne e fer
|
||
EvAngelos
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Doulos Evangelos Регистриран: 28.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9913 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
зошто?
|
||
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
|
||
EvAngelos
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Doulos Evangelos Регистриран: 28.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9913 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Јас можам со сите девојќи да бидам другар, освен со една Со неа не можам ни да глумам..(Ме читаш Мишел?)
|
||
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
|
||
Внеси реплика | страница <1 23456 33> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |