|
Како се облекувате за на работа? |
Внеси реплика | страница 123 7> |
Автор | ||
EmIIIjA
Сениор Регистриран: 05.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 22.Декември.2007 во 17:31 |
|
Dokolku ste vraboteni,kakov e vasiot imidz vo osnov na rab mesto?
dali mozebi se nosite najednostavno,patiki i farmercinja,ili kostim-sukna ili pantolomi,ili pak moderno helanki so tunika sitni detalji i visoki potpetici? ova prasanje vazi i za mazite samo so isklucok na visokite potpetici:) |
||
|
||
EmIIIjA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
eve jas da pocnam:) najcesto elegantno takva mi e rabotata..a sega mom sum vo violetova kombinacija tunika,helanki,sitni detalji i cizmi so visoki potpetici,seto to proprateno so krznena zajacka bunda.
a vie? |
||
|
||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ЈАС ДО РАБОТА ..КАКО И ЗА ПО ДОМА,А ТАМУ СУМ ,,ПО ГАЌИ" И МАИЦА...БИЛО КОЈА БОЈА...ТАКВА МИ Е РАБОТАТА...,A ,ЈА ГЛЕДАМ ОВАА КОМШИВКАТА ОД ТРЕТТИ...ТАА ЛЕТОСКА СО МАИЧКА И МИНИ СУКЊИЧКА(...РАДИ КАИШОТ ДА И СТОИ...),БЕЗ ГАЌИ...И ШИБААА...,ТАКВА И Е РАБОТАТА...
|
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
EmIIIjA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
hahahahah takva i e rabotata |
||
|
||
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
класично пред се. класична панталона, со кошула или пак ролка (комбинирана со добро ланче) и штикли. е сега многу зависи и каква ноќ сум имала. знам да им се избацам и во фармерки и патики ако вечерта сум лудувала некаде ама тоа ретко ми се случува. но сепак на работа и така и така носам униформа.
|
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
EmIIIjA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
najdobro e koga nosis uniforma,barem ne mu ja mislis sekoj den...
|
||
|
||
Miriam
Сениор Регистриран: 25.Април.2007 Локација: United States Статус: Офлајн Поени: 336 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ништо лично, ама гореопишаното не ми звучи како облека за работа... Всушност зависи што работиш, ама така во канцеларија |
||
Try again. Fail again. Fail better.
|
||
Палестинец
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Во работнички алишта.
|
||
blagorodna
Сениор Регистриран: 16.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 568 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Nekako formalno elegantno a oplemeneto so mnogu detalji(nakit)
|
||
bibka
Група Регистриран: 08.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 84 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Za na rabota obavezna mi e uniformata,a za patot od doma do rabota i nazad zavisi od mnogu faktori:dali po rabota ke odam pravo doma ili negde na setanje,na kafe ... pa sprema prilikata i se oblekuvam.Od "zadolzitelnite farmerki" so gorna kombinacija od obicen bluzon,do rolka ili nekoja posvecena kosula,pa klasicni pantoloni do nekoe kostimce so besno suknice...Sitnite detali se zadolzitelni i seprisutni!
|
||
EmIIIjA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ne e bas klasicna kancelarija:) |
||
|
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Da ne mi e ladno dur sobiram plasticni plasticni sisinja po kontenjeri i kradam soobrakajni znaci za vo staro zelezo
|
||
NiNa1
Сениор Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
SO PAPAGALOT NA ZBUNET
|
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Aaaa, ne go davam da go skubes
|
||
Внеси реплика | страница 123 7> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |