|
BLACK ADDER |
Внеси реплика | страница <123> |
Автор | |
angelmk
Сениор Регистриран: 02.Декември.2006 Статус: Офлајн Поени: 135 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zakon e serijata, ziv circus bese, edna od najdobrite britanski humoristicni serii
|
|
"BEAUTY IS TRUTH, TRUTH BEAUTY."
|
|
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
" thats it Boldrik, you are fired!
-but you cant fire me my lord, i am in your familly since 1603... -so and suphilis Boldrik, so and suphilis..." |
|
la fille
Модератор Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Za novogodisnite praznici imase kratok film so Black Adder, koga se vraka vo vremeto
|
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
Drlja
Сениор Регистриран: 24.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 3373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Rowan Atkison e незаменлив
|
|
|
|
IQ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
His greatest poem is 'The German Guns': Boom, Boom, Boom, Boom, Boom, Boom, Boom, Boom, Boom, Boom, Boom, Boom, Boom, Boom Hear the words I sing, War's a horrid thing, So I sing sing sing... ...ding-a-ling-a-ling. |
|
IQ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Melchett (very drunk): You twist and turn like a... twisty-turny thing. I say you are a weedy pigeon and you can call me Susan if it isn't so. I remember the last time you had a party, I found you face down in a puddle wearing a pointy hat and singing a song about goblins. Lord Melchett, Lord Melchett, Intelligent and deep. Lord Melchett, Lord Melchett, A shame about the sheep! Изменето од IQ - 09.Март.2008 во 05:05 |
|
IQ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Blackadder: The eyes are open, the mouth moves, but Mr Brain has long since departed, hasn't he, Perce?
|
|
IQ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Run away from the hills! If you see hills, run the other way!
Blackadder As my tutor, old bubble face, used to say: "make love and be merry, for tomorrow you may catch some disgusting skin disease." Blackadder Dear Lord, who made the birds and the bees... and the snails, presumably, erm, please help me, a little animal too, in my despair. Blackadder |
|
star
Сениор Регистриран: 24.Февруари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 260 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Супер серија...Ја гледав на времето,би сакала пак да ја репризираат...Филмот не го гледав,мошам само да претпоставам дека е добар...
|
|
IQ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
koj film?
|
|
star
Сениор Регистриран: 24.Февруари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 260 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pa jas po prvata tvoja recenica pomisliv deka snimile film !!! A ne ja zabelezav vtorata recenica!(pa so mala bukva pocnuva...) Изменето од star - 09.Март.2008 во 21:58 |
|
IQ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dobro e
a jas si velam, kakov film sea, a jas da ne znam za nego |
|
star
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A be zabegav,nema vrska...bar se iznasmeav...
|
|
IQ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
omilen lik od serijava?
|
|
Внеси реплика | страница <123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |