|
Машко его? |
Внеси реплика | страница <12345 6> |
Автор | |||
Mishell_G
Сениор Регистриран: 18.Јуни.2007 Локација: Sweden Статус: Офлајн Поени: 575 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ako ima nesto sto poveke mrazam toa e maskoto ego. Ma kako stolb stoi pomegju partnerite i sekogas koga ke sakas da mu se doblizis, te udira vo glava i te distancira od nego!
|
|||
Monuska
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
maskoto ego ne e nisto drugo otkolku nedostig na samodoverba, nie zenskite zatoa si nemame takvi problemi
Изменето од Monuska - 27.Декември.2007 во 18:50 |
|||
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|||
bibce
Сениор Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ma sosema se soglasuvam so ovaa konstatacija...................
|
|||
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...pojma nemate, u zabluda ste, toa e samo del od igrata, mashkoto ego ne postoi postoi samo zdrava logika kaj mashkite sto vie zenite ja nemate...
|
|||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Koga ke vidam nekoi zeni kakvi mazi imaat, znaci svarno nesto ne vo red so niv
|
|||
Joshua_Tree
Сениор Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 6477 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Dobro e da go imas oti ke zavrsis kako mene vo pregratkite na samotijata i ke napravis eden kup gluposti.Covek treba da nauci da se saka prvo sebe pa posle ostanatite oti ke bide na dobar pat da stane cerdze za pred vrata od koe site si gi brisat nozete.
Ova od licno iskustvo....
|
|||
brigitte
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 133 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
E zatoa se takvi mazite kakvi sto se, ke se najde nekoja vakva i posle normalno deka ke bidat takvi!!! Nie zenite sme kuchki....malku ako osetime slabost odma go koristime toa, ne znaeme da cenime koga nekoj navistina ne saka.....taka e realno!!! |
|||
Monuska
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
A vie maskite se sovsreni si naogjate? |
|||
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|||
Monuska
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Bogami ...Well... se ste si vie golemi logicari! Eve gi gledam sekoj den skolskite moi kolku se pri zdrav pamet
I da fala Bibce Изменето од Monuska - 28.Декември.2007 во 17:01 |
|||
|
|||
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...sakash da ti dokazam deka nemate logika ich...? |
|||
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ako nekoj ne te pocituva pred drugarite devojko toj NE TE NI SAKA!!!
mavni go ne ti treba, najdi si nekoj koj ke te pocituva! ( saka) i zosto ziti majka zenite da ne sedele vo drustvoto na deckoto???? ne deka treba da mu kisnes sekoj pat koga toj e so negovite drugari, ama zosto da ne si so niv ponekogas??? gluposti! |
|||
Monuska
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
IQ... mislam deka ne se razbravme. Ako mislese na mene si nemam jas takvi problemi . Mislev na skolskite od mojot klas koi po cel den se brkaat niz ucilnica, frlaat kredi i sungjeri, tie se tipicen primer na maska logika
|
|||
|
|||
Monuska
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ajde de... stom tolku sakas. Samo Well... toa nema da ti ja vrati samodoverbata |
|||
|
|||
...Well...
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...eh, vaa sea ti si ochigledno malecka, megutoa koa ke porasnesh, ke stanesh zena vistinska(daj boze) sto bi se reklo ke se omazish ke osnovash familija i site obvrski sto idat so toa, znachi...vaka...oprez sea...hahahahaa ...perenje, peglanje, deca chuvanje, mestenje kuka, gotvenje, druzenje u kujna so "kukleniot" teatar(tenzerinja-lazici-vilushki), nespienje navecher zaradi deca...i red drugi stvari...i na kraj da te onadi nekoj zgora cel zivot...ahahahaaaaaa... ...ne fala, nemoesh da mi dokazesh deka imate nekoja logika... ...se izvinuem ama morav da si ja dokazam tezata za zenskata logika, se imate poveke od nas mashkite ama toa ne... ps.ova nema vrska ni so samodoverbata moja ni so seksot... ...a tie mushkarcite od klasot se samo pametni, zasto pokasno sozrevaat, ne se zamaraat so problemi-uzivaat zasto znaat deka ima koj da misli za niv...oni se druzat samo kako nemirni lavchinja koi pokasno malce ke sozreat za da stanat carevi-mazjaci-lavoi... Изменето од ...Well... - 29.Декември.2007 во 03:32 |
|||
Внеси реплика | страница <12345 6> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |