![]() |
|
ТУКА ШМЕКАЈТЕ СЕ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 9293949596 105> |
Автор | |||
Izzi ![]() Сениор ![]() ![]() BRAINIAC Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4475 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
ја сум шмекачот,бисерна?
![]() |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
orlov ![]() Сениор ![]() ![]() army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
||
Оди ама не заборави : .....во кадата обавезно морска сол. Пријатно шлапкање. |
|||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|||
![]() |
|||
Гостин ![]() Гостин ![]() |
||
...Well... sakashe da me shmeka... ama aj si vikam,... izzie povekje si go sakam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
||
хехеехе...имам морска сол, али сепак за 15тина минути ке одам
|
|||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|||
![]() |
|||
orlov ![]() Сениор ![]() ![]() army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
||
Оди одма, потребен ти е одмор. |
|||
|
|||
![]() |
|||
...Well... ![]() Сениор ![]() ![]() ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
||
... ![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=EceOhfqYQhw&feature=related |
|||
![]() |
|||
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
||
знам и тебе исто...ама за некое време, барем да допушам цигарава. па потоа...а утре рано во 6 хеехехе...ке се радувам како мало детенце
![]() |
|||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|||
![]() |
|||
||
falaaaaa ...Well...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
...Well... ![]() Сениор ![]() ![]() ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
||
...odi, no...ke mi nedostigash kako solta... ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
...if I had to choose one star of them all, on a distant horizon, it would be as a shiniest pearl, that I found in the deepest oceans ... ![]() |
|||
![]() |
|||
||
ahhh... prekrasno....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
Сите кои се изморени и кои утре имаат обврски под хитно во када со топола вода и повеќе морска сол.
РАЗБРАВТЕЛИ. Треба да сте свежи. Ајде дечки на заслужен одмор. |
|||
|
|||
![]() |
|||
||
...ti si prekrasna... ![]() ![]() |
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 9293949596 105> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |