|
ФОРУМСКА СВАДБА |
Внеси реплика | страница <1 191192193194195 441> |
Автор | |
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...i ti sakash da se mazish mmm?...cccccc neverojatna rabota, abe...ahahahahaaa |
|
NiNa1
Сениор Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
агапи ти со кого ќе се мажиш да знам кому да фрлам светки да не згрешам некому
|
|
Agapi
Сениор Регистриран: 09.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 541 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
abe ne da sakav, i jas sum edna od nevestite i nekako nemav vreme i se odlozija rabotite, pa se menuvaja mladozenci...
|
|
Agapi
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne znam seuste. trebaja maz da mi najdat ama ne znam dali mi najdoja inaku se e spremno samo zetot fali
|
|
NiNa1
Сениор Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Добро Агапи фала шо ми кажа да згрешам па на зетот му фрлам
|
|
Agapi
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
np. Ti kako si? Gledam ja prifate ulogata da frlas oriz
|
|
NiNa1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
супер сум,еве чекам си да помине првава свадба и на втората свадба друг ќе ми ја превземе улогата за фрлање ориз
|
|
Agapi
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
cej be kako so tgnalo rabotava i prvata kaj da e dr godina ke bidi
|
|
NiNa1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ццц абе свадбава дур се одрже човек ќе се породе,2 месеца ја има темав а ни пола свадба нема,лелелелелееееееееееееее
|
|
Agapi
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
eeee so da prajme nina zafateni luge sme
|
|
NiNa1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ехехехеехе само ја за распустов не сум зафатена и така сум слободна 20 дена можам 15 свадби да направам само по желби
|
|
Agapi
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
uste zet da imas
|
|
NiNa1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
зетот ќе си го најдам!
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ајде најди си го ! баш ме интересира кој ќе биде тој среќник....
|
|
Внеси реплика | страница <1 191192193194195 441> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |