|
ФОРУМСКА СВАДБА |
Внеси реплика | страница <1 189190191192193 441> |
Автор | |
Izzi
Сениор BRAINIAC Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4475 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
NiNa1
Сениор Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
шо е смешно бе,најозбилно викам |
|
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...abe ni fali termin u Matichno, nema sloboden u Sabota Navecher, bashka Maticharot ja skrshil karlicata, a salata prokishnjava od snegot, i plus ide nova godina sea, posle nova godina ke ima razvrska u meguvremenu, smislujte scenario kako da go naterate mladozenjata da igra oro i da go oblechete u klasika poshto neznae i nesaka, i za nevestata da i pomognete sto da nosi se koleba mnogu za venchalniot odor...toa...
|
|
NiNa1
Сениор Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
нишо не те разбравме ,ама затоа ова ти го разбравме |
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
оф леле....
абе сите ме смеете денеска.... |
|
NiNa1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
а ти кога го викаш ова оф леле ме кинеш од смеење,и мене еден ден ќе ме пукнете од смеа,па ако не е лошо тоаи затоа ја ваква сум секад |
|
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...ne ni treba da razberete, ako razbirate ne e interesno taka, nego sakav da kazam deka ne se brzame so nevestana, posho ja kolku sto znam ona ne e trudna pa da brzame, a ribche ne si valjda...oooopaaaa...mmm???...ako si kazi ke pobrzame so svadbata... |
|
Izzi
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
абе нина... да не си пиела нешто ??
|
|
NiNa1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ја и од бисерно и од изи повеќе ќе пукнам од смеа
|
|
NiNa1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Izzi
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
бисерна... нина е мала за да пие нешто поише од вива коктел со цевка...
и нина...не е бисернО туку бисернА
|
|
|
|
NiNa1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ако де,пријателче ми е бисерназатоа ја викам бисернО
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
изи... а бисерна си има многу убаво име,.... ама не го открива во јавност... и назад на свадба... ....Well.... zete kako si ? |
|
Внеси реплика | страница <1 189190191192193 441> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |