IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Мистерии и астрологија
  Активни теми Активни теми RSS - Духови
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Духови

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 45678 42>
Автор
Порака
BEKI Кликни и види ги опциите
Група
Група

Регистриран: 28.Октомври.2007
Статус: Офлајн
Поени: 29
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BEKI Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Ноември.2007 во 23:21
SUM SLSAL MUABETI DEKA NEKOJ LUGE VIDELE DUHOVI ILI SENISTA ILI NEZNAMSTO .
AKO IMAS BILO KAKO ISKUSTVO ILI KAKVO BILO ISKUSTVO NA TVOJ POZNANIK PISI
Кон врв
Em4i Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 25.Октомври.2007
Локација: Macedonia
Поени: 50
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Em4i Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Ноември.2007 во 23:34

Imam edna drugarka koja mi kazuvase ensto sto i se slucilo na bratuceda i. Celata me naezi, mi bese strav da si odam doma. Vsusnost bratuceda i imala teska soobrakajka neodamna vo koja poginale 2 nejzini drugarki a taa ostanala ziva. Po nekoe vreme od koga se oporavila pocnale vo son da i idat drugarkite i da ja stipat da ja gazat i koga taa vriskala i sto i da pravela da frlala predmeti da krsela nikoj ne ja slusal. Imam slusano deka ova se vikalo da te gazat senki, duhovi sto znam jas vo son. Jas ne i poveruvav no taa mi kaza deka utroto se budela so modrinki po teloto, a drugarkava nema pricina da me laze zasto se druzime 11 godini i i veruvam-samo ova mi bese malce cudno zasto jas ne veruvam vo nadprirodni sili, duhovi i slicno!?!

Кон врв
kocko Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Јуни.2007
Поени: 420
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kocko Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Ноември.2007 во 23:49
pa togas mozela i da ti gi pokaze modrinkite,
ili ne ti teknalo toa?

gluposti!
Кон врв
ZeZnAtA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Power

Регистриран: 26.Мај.2007
Поени: 19172
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ZeZnAtA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Ноември.2007 во 09:25
...........imase spekulacii deka vo edna napustena kuka koja sto bese malku podaleku od naselenata okolina imalo duhovi i mnogu drugi prikazni vrzani za nea.....kao demek vo nieden slucaj nesmees da se pojavis tamu osobeno ne noke(nikoj ne ni odese)...........togas ednas nekogas oklu polnok.....nemase struja......imase polna mesecina............nemase sto da pravam(mi bese dosadno).........otidov vo kukata(pusta radoznalostголема%20насмевка)..................si sednav na edno trupce koe bese vo kukata i si cekav cekajki si svativ kolku toa lugeto veruvaat vo sekakvi glupostiголема%20насмевка
Кон врв
stargirit Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 09.Ноември.2007
Поени: 20
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај stargirit Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Ноември.2007 во 07:59
Jas sum videl duh, i toa seuste zhiv, poradi koj i site nie zivite sme zivi-oti da ne e toj duh da ne vardi do sega site ce bevme mrtvi. Se vika Sv. Naum, mojot i vasiot duh zashtitnik. Neka mu e vecna slava i na neboto i na zemjata
Кон врв
orlov Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
army veteran 2001

Регистриран: 26.Јули.2007
Поени: 11342
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај orlov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Ноември.2007 во 19:26
Originally posted by Crna mamba Crna mamba напиша:

Pa mi tekna sega na duhovite.Veruvate vo duhovi? Jas da. Nemam dosega videno. Nekoi licnosti tvrdat deka imaat......Kojznae.

So mislite vie?  

Немам видено. Доколку видам ќе верувам.
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,              
Кон врв
starchild Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 23.Октомври.2007
Поени: 28
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај starchild Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Декември.2007 во 19:47
nema sto da se veruva ili ne ! duhovi postojat toa e fakt намигнување
Кон врв
mahi Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 08.Декември.2007
Поени: 15
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mahi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Декември.2007 во 02:22
duhovi postojat 100%

jas go vidov mojot pra dedo,koj pocina vo nasata kuka
2 pati go vidov vo sobata kade sto umre,bukvalno kako magla bese,bela svetlina vo forma kako sto bese dedo mi,nosese sekogas kapa i bastun,i svetlinata bese taka,znaci go vidov kako odi od edniot kraj na sobata do drugiot,i samo izvikav pomos:)))))))))normalno deka se isplasiv,,toa bese nekade 1994 ili 95,posle 2 meseci pak isto go vidov,i sto znam baba mi vikna pop nesto kazuvase toj,i posle veke ne go imam videno
Кон врв
Monuska Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Ноември.2007
Поени: 2128
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Monuska Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Декември.2007 во 22:21
Od temava mi lazat mornici... Pak nema spienje vecerva! Veruvam vo duhovi i bas mi e strav od niv. Mrazam morbidni prikazni i horor filmovi, samo se nadevam deka nema da vidam nikakov si duh vo mojov zivot.   
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Monuska Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Декември.2007 во 22:23
Originally posted by mahi mahi напиша:

duhovi postojat 100%

jas go vidov mojot pra dedo,koj pocina vo nasata kuka
2 pati go vidov vo sobata kade sto umre,bukvalno kako magla bese,bela svetlina vo forma kako sto bese dedo mi,nosese sekogas kapa i bastun,i svetlinata bese taka,znaci go vidov kako odi od edniot kraj na sobata do drugiot,i samo izvikav pomos:)))))))))normalno deka se isplasiv,,toa bese nekade 1994 ili 95,posle 2 meseci pak isto go vidov,i sto znam baba mi vikna pop nesto kazuvase toj,i posle veke ne go imam videno

Siromav ti! Si ja sakav baba mi ama ne bi sakala da ja vidam sega kako duh...Ne bi mozela posle da sedam sama doma
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
Кон врв
Ena Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Декември.2007
Поени: 798
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Декември.2007 во 21:14
Дефинитивно верувам дека постојат..... сум слушала луѓе кои имале такво искуство, ама не е фер сакам и мене да ми се случи
Рај за очите,пекол за душата, а чистилиште за џебот сме ние жените ....хахахах....
Кон врв
ganeto1 Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Декември.2007
Поени: 12
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ganeto1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Декември.2007 во 21:26
па добро секој има право на свое мислење но зарем не сте размислиле што точно се случува кога мислите дека има некој зад вас??Кога седете во темна соба и работите на компјутерот???Кога си доаѓате дома а морате да поминете по темна уличка????Одеднаш се вртите назад и чустувате допир на вашето лице!!!Тоа ми се има случено многупати........Духовите се вистински....и постојат....П.С.Ако имате проблем со духови едноставно помислете на некој роднина кој е починат повикајте го на помош..Секогаш успева!!!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Monuska Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Декември.2007 во 13:52
Ne zafrkavaj, da povikuvam pocinata rodnina? Malku eden duh pa uste i poznat nekoj, ke me proglasat za luda...
Кон врв
cat_woman Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Декември.2007
Поени: 36
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај cat_woman Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Декември.2007 во 11:55
jas veruvam vo duhovi zatoa so ima nogu dokazi deka postojat
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 45678 42>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,219 секунди.