|
Духови |
Внеси реплика | страница <1 45678 42> |
Автор | |
BEKI
Група Регистриран: 28.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 29 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
SUM SLSAL MUABETI DEKA NEKOJ LUGE VIDELE DUHOVI ILI SENISTA ILI NEZNAMSTO .
AKO IMAS BILO KAKO ISKUSTVO ILI KAKVO BILO ISKUSTVO NA TVOJ POZNANIK PISI |
|
Em4i
Група Регистриран: 25.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 50 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Imam edna drugarka koja mi kazuvase ensto sto i se slucilo na bratuceda i. Celata me naezi, mi bese strav da si odam doma. Vsusnost bratuceda i imala teska soobrakajka neodamna vo koja poginale 2 nejzini drugarki a taa ostanala ziva. Po nekoe vreme od koga se oporavila pocnale vo son da i idat drugarkite i da ja stipat da ja gazat i koga taa vriskala i sto i da pravela da frlala predmeti da krsela nikoj ne ja slusal. Imam slusano deka ova se vikalo da te gazat senki, duhovi sto znam jas vo son. Jas ne i poveruvav no taa mi kaza deka utroto se budela so modrinki po teloto, a drugarkava nema pricina da me laze zasto se druzime 11 godini i i veruvam-samo ova mi bese malce cudno zasto jas ne veruvam vo nadprirodni sili, duhovi i slicno!?! |
|
kocko
Сениор Регистриран: 26.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 420 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa togas mozela i da ti gi pokaze modrinkite,
ili ne ti teknalo toa? gluposti! |
|
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...........imase spekulacii deka vo edna napustena kuka koja sto bese malku podaleku od naselenata okolina imalo duhovi i mnogu drugi prikazni vrzani za nea.....kao demek vo nieden slucaj nesmees da se pojavis tamu osobeno ne noke(nikoj ne ni odese)...........togas ednas nekogas oklu polnok.....nemase struja......imase polna mesecina............nemase sto da pravam(mi bese dosadno).........otidov vo kukata(pusta radoznalost)..................si sednav na edno trupce koe bese vo kukata i si cekav cekajki si svativ kolku toa lugeto veruvaat vo sekakvi gluposti
|
|
stargirit
Нов член Регистриран: 09.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 20 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas sum videl duh, i toa seuste zhiv, poradi koj i site nie zivite sme zivi-oti da ne e toj duh da ne vardi do sega site ce bevme mrtvi. Se vika Sv. Naum, mojot i vasiot duh zashtitnik. Neka mu e vecna slava i na neboto i na zemjata
|
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Немам видено. Доколку видам ќе верувам. |
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
starchild
Нов член Регистриран: 23.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 28 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nema sto da se veruva ili ne ! duhovi postojat toa e fakt
|
|
mahi
Нов член Регистриран: 08.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 15 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
duhovi postojat 100%
jas go vidov mojot pra dedo,koj pocina vo nasata kuka 2 pati go vidov vo sobata kade sto umre,bukvalno kako magla bese,bela svetlina vo forma kako sto bese dedo mi,nosese sekogas kapa i bastun,i svetlinata bese taka,znaci go vidov kako odi od edniot kraj na sobata do drugiot,i samo izvikav pomos:)))))))))normalno deka se isplasiv,,toa bese nekade 1994 ili 95,posle 2 meseci pak isto go vidov,i sto znam baba mi vikna pop nesto kazuvase toj,i posle veke ne go imam videno |
|
Monuska
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Od temava mi lazat mornici... Pak nema spienje vecerva! Veruvam vo duhovi i bas mi e strav od niv. Mrazam morbidni prikazni i horor filmovi, samo se nadevam deka nema da vidam nikakov si duh vo mojov zivot.
|
|
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|
Monuska
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Siromav ti! Si ja sakav baba mi ama ne bi sakala da ja vidam sega kako duh...Ne bi mozela posle da sedam sama doma |
|
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|
Ena
Сениор Регистриран: 04.Декември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 798 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Дефинитивно верувам дека постојат..... сум слушала луѓе кои имале такво искуство, ама не е фер сакам и мене да ми се случи
|
|
Рај за очите,пекол за душата, а чистилиште за џебот сме ние жените ....хахахах....
|
|
ganeto1
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Нов член Регистриран: 26.Декември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 12 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
па добро секој има право на свое мислење но зарем не сте размислиле што точно се случува кога мислите дека има некој зад вас??Кога седете во темна соба и работите на компјутерот???Кога си доаѓате дома а морате да поминете по темна уличка????Одеднаш се вртите назад и чустувате допир на вашето лице!!!Тоа ми се има случено многупати........Духовите се вистински....и постојат....П.С.Ако имате проблем со духови едноставно помислете на некој роднина кој е починат повикајте го на помош..Секогаш успева!!!
|
|
Monuska
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne zafrkavaj, da povikuvam pocinata rodnina? Malku eden duh pa uste i poznat nekoj, ke me proglasat za luda...
|
|
|
|
cat_woman
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Група Регистриран: 26.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 36 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas veruvam vo duhovi zatoa so ima nogu dokazi deka postojat
|
|
Внеси реплика | страница <1 45678 42> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |