![]() |
|
Златна рипка-Пушти ме ќе ти исполнам 3.. |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1011121314 45> |
Автор | |
diogenskopje ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2063 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
1.Konecno na "R" da i ja otkrijam tajnata
2.Da ne bide mnogu shokirana,a ako bide..pobrgu da i pomine ![]() 3.Na blueprayer da i dojde vo MKD ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
рипке... конечно нешто арно и од тебе да се види...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() е за денеска сакам само да си најдам алишта... бидејќи очајно немам време ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Izzi ![]() Сениор ![]() ![]() BRAINIAC Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4475 |
1.Една фамилијарна капричиоза (или може и бундес,како ке сака рипката) ...ке ми текнат уште две...попосле...
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
diogenskopje ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2063 |
![]() ![]() sega ke kazam samo edna zelba,a vo zavisnost od toa kako ke mi tece denot..ke napisam uste dve 1.Utrovo sakam edno troduplo nes-kafe so mleko,nekolku kroasani i nesto ovosje za da mi pocne ok denot.... ...aj cao ripke..se citkame posle ![]() ![]() |
|
![]() |
|
ripko moja ubava...jas te
![]() ![]() mi doaga da te ![]() ![]() 1.Vecerva sakam da imam sex...ali da bide,dobar,zestok i za pametenje ![]() ...ajde pokasno uste dve ![]() |
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
диоген... очигледно само ја и ти ја замараме рипкава со желби...
па ајде за денеска само една : 1. да не спобудалам оти немам ништо купено за нова година ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
orlov ![]() Сениор ![]() ![]() army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Бог нека ти помогне, Јас сум на твоја страна. |
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
![]() |
|
Alekta ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 8670 |
da se prodolzi proketot vo januari
da se prodolzi proektot vo januari da se prodolzi proketot vo januari ![]() |
|
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
|
|
![]() |
|
orlov ![]() Сениор ![]() ![]() army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Да има мир и љубов за сите.
Но, и да има доволно пари, работа и здрвје. |
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ...nego jas sum vo novogodisno raspolozenie i za denes posakuvam 1. Biserna_Devojka da si kupi "najubai alisca" ![]() 2.na Alekta nikogas da ne i zavrsi proektot..da trae da trae da trae ![]() 3. ovaa zelba ja ostavam za pokasno |
|
![]() |
|
Исполнето. Утре да си најдеш и купиш тоа шно најмногу ќе ти се допадне. |
|
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
да дојде барем на мсн
да ми се симне температурата да бидат сите срекни и здрави |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
Од твоја уста во божји уши.
|
|
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
![]() ![]() ![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1011121314 45> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |