|
СКАНДАЛОЗНО објавени бугарски пописни фалсификати |
Внеси реплика | страница <12345 14> |
Автор | ||
m__g__
Сениор Регистриран: 22.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 591 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
много ли ще те разочаровам ако ти призная че изобщо не съм го търсил?
|
||
Vladimir88
Сениор "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Еј сега љубител сум на научна фантастика ама не знам до толку добро турко-монголски. Дај ако сакаш на англиски сепак бугарската литература е научна фантастика |
||
m__g__
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
е няма съвършенни хора
|
||
Vladimir88
Сениор "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Што и ти не знаеш турко-монголскиот да ми го преведеш на англиски?? Ќе те разберам научна фантастика е сепак |
||
m__g__
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
сигурно няма да ми разбереш намека - затова направо да ти го кажа
"досаден си" Дто - в досаден е голямо и не бъркай досаден със забавен |
||
Vladimir88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Како сум досаден бе М____Г??? Само тој дел го разбрав останатиот не го разбрав научна фантастика е |
||
m__g__
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
колко? - незнам - толкова голяма мерна единици за досада нема измислена. Това е момента да името ти да остане в науката
|
||
Vladimir88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Па јас не те прашав за мерна единица туку те прашувам како тоа сум досаден... Не разбирам турко монголски научна фантастика е што да правам |
||
m__g__
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
аааа
то било "како" а не "колко" извинявай, ама така става - не се зачитам в досадните постови |
||
Vladimir88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ајде извинето ти е... |
||
m__g__
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
тенкю, благодаря
имай хубава вечер |
||
Vladimir88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Пак не те разбрав сега..
Турко-монголски е еднакво на научна фантастика што да правам Изменето од Vladimir88 - 27.Декември.2007 во 16:57 |
||
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Како си правите муабет алал да ви е,вие турко монголчиња испаднавте во нов стил - "глупиот го ебе збунетиот"
|
||
KikoMC
Сениор Регистриран: 11.Декември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 178 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Тест, за џабе му кажваш на овие трупциве некои работи!!Немаат мозок да го сватат тоа!!Ќе се најадат лајна и ќе прекинат |
||
|
||
Внеси реплика | страница <12345 14> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |