|
ВТОР ПОГЛЕД II |
Внеси реплика | страница <1 6869707172 105> |
Автор | |
stariot
Сениор Регистриран: 20.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 194 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Najdobro e da molcis i da te smetaat za budala, otkolku da kazes nesto i site somnezi da isceznat.
|
|
Vojkan
Сениор Регистриран: 02.Мај.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 387 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Odlicno. Mi se dopagja. Dobar poteg ti e siseto.
Fala za varijantava. Probav nesto slicno, ama ne tolku vpecatlivo, ni so tolku matna pozadina. Kako ja zamati? So gaussian blur? Pozdrav |
|
Ernst Haas: "Leica, schmeica. The camera doesn't make a bit of difference. All of them can record what you are seeing. But, you have to SEE."
|
|
stariot
Сениор Регистриран: 20.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 194 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да, со gaussian. Има човекот опасен поглед. И раката како да ја вади од џебот. Така да ми беше логично да има нешто во што гледа и по што посегнува.
Шишето не е баш најдобро вклопено, со повеќе внимание, би се вклопило многу подобро. Инаку и во боја е добра, само што во последно време сум Black&White Addict. Поздрав. |
|
Najdobro e da molcis i da te smetaat za budala, otkolku da kazes nesto i site somnezi da isceznat.
|
|
Vojkan
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sega napraviv nabrzinka 2 verzii vo CB. Samo za razlika od tvojov kaj mene se poznava linijata okolu covekot. Go selektirav pa layer via copy i na osnovata udiram g-blur (8.0). Selektiranje objekti mi e problematicno. Se navkinav so blur tool da rabotam okolu objektot, ama ponekogas ne e dovolno. Скоро исто, само помалку блур. И немам коњак.
|
|
Ernst Haas: "Leica, schmeica. The camera doesn't make a bit of difference. All of them can record what you are seeing. But, you have to SEE."
|
|
Zoran K
Модератор Регистриран: 17.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 3244 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Bravo stariot, ti napravii neshto navistina posebno!
|
|
choonga
Сениор Регистриран: 04.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 183 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
оригиналната верзија:
http://foto.idividi.com.mk/viewphotos.asp?ID=36947 еве ја втората варијанта: rotate CCW 5 степени, клонирани празнините од ротацијата и малку дотерано небото низ стаклото... |
|
stariot
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Choonga, fala za vtoriot pogled.
Moram da priznaam deka mnogu podobro izgleda ispraveno. Sum napravil propust. I neboto dobro si go skockal. Blagodaram uste ednas. |
|
|
|
Sanja84
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 03.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 643 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mite kaj si ti vecerva?
|
|
|
|
stariot
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
Sanja84
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 03.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 643 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ni otkaza ljubov Ako ako sega i treba da places
|
|
|
|
bobicar1
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 13.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 1099 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
branko_k
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 10.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 682 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vojkan
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Уха, не еден, туку два погледи. Прво фала за одвоеното време. Како да ми читате мисли. Сакав да пишам да направите втор поглед ако не ве мрзи.
Боби, твојот поглед, искрено, не ми текна, пошто скоро никогаш не правам ЦБ со некоја боја оставена. Ама не е лошо. Ми се допаѓа тоа што чадот е оставен во боја и оџакот, ако добро гледам. Бранко, твојата и мојата драганизација немаат врска, т.е. твојата повеќе ми се допаѓа. Посебно што има детали доле во тревата, а и чадот е многу добар. Јас со бурн и доџ сега се учам, па вакви обработки помагаат. Сега работам на ЦБ варијанта па со доџ и бурн ги средувам графитите. А за после ќе треба да видам што ќе правам. Може совет за тревата? Уште еднаш фала за варијантите и поздрав П.С. Бранко, шишето ми даваше шмек, а ти си го избришал. |
|
|
|
branko_k
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 10.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 682 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
shadow/highlight... mnogu mokjna alatka koja koga se upotrebuva pravilno, cuda pravi... koga ke go startuvas shadow/highlight, stikliraj najdolu vo prozorot "show more options" i ke ti dade uste eden kup slajderi so koi mozes da eksperimentiras... have fun |
|
Внеси реплика | страница <1 6869707172 105> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |