|
Невиност до брак |
Внеси реплика | страница <1 1213141516 19> |
Автор | |||
brigitte
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 133 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
nevinosta vo brakot, ne e nikakva garancija deka zenata ke bide verna, bash naprotiv ke pukne od ljubopitnost da doznae kako izgleda da se ebe so drug....isto taka vo Grcija e poznato deka zenite se ebat u dupe pred brak i posle se "nevini".....
|
|||
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...da, tochno e toa i u Makedonija ima takvi pojavi, ama ne se Grkinji...ali sekako ne e strashno eve na primer London vrie od 30 godishni "devici", koshta 1000 funti i opaaaaaa ko nova osven ako nee epten razdzvakana neshto... |
|||
brigitte
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...Well... primetuvash deka za mnogu temi sme istomislenici.... interesno neli? |
|||
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...da vo pravo si, jas se primetuvam, mene nemoze da mi izbega nishto. |
|||
Monuska
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
epa jas kolku sto znam boli prv pat |
|||
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|||
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ako ne sakas ke te boli a ako sakas ke se prepustis na uzivanje i nema sto da te boli, nikoj ne te kole...
|
|||
brigitte
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
epa neka bide nezen partnerot, neka ne zapnue ko vol....malku opustanje, neznost i op ete go vo tebeeeeeeee...... |
|||
bluebell
Сениор the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
always look on the bright side of the life!
|
|||
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
mene ne me bolese..... |
|||
brigitte
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
a be ajde, ne e bolka za umiranje eeeeeeeee, malku e neobicno, ama super e....
|
|||
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
dada definitivno.....mi bese super |
|||
diogenskopje
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2063 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ne sakam da zvucam sado-mazo...ali nema nisto strasno i vo malku bolka..pogotovo koga e za "povisoki celi"..kao "skidanje mrak"
|
|||
Monuska
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Epa ili ste vie sreknici ili mene me lazat... Sekako nekogas sama ke si vidam (ama sigurno nema da bide na prva bracna noc)
|
|||
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|||
sensei
Сениор Регистриран: 31.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 2005 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
najdobro na geng-beng
|
|||
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
|
|||
Внеси реплика | страница <1 1213141516 19> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |