![]() |
|
Каладонт во приказна |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 567568569570571 625> |
Автор | |
keti72 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3353 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Вака до бескрај ќе си тераме, а старецот е греота се “уби“ од штуцање, барем и една кока-кола да му подариме
|
|
Keti72
|
|
![]() |
|
alek_messi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 111 |
мелез да не си ти
|
|
|<!> sTORMBRAKER|<!>
|
|
![]() |
|
burucaga ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Декември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 978 |
Ти реков алек_месси,не е важно дал мелез ќе си,важно е ти "Човек" да си.Ајде сега сите смир,Дедо Мраз што ќе рече за нас
![]() |
|
Човекот е посилен отколку што мисли дека е.
|
|
![]() |
|
Палестинец ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
А сеуште ли веруваш во Дедо Мраз, Буручага, или си опседнат и со него
|
|
![]() |
|
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Go prasa Buricaga, i ne doceka odgovor
![]() |
|
![]() |
|
sp_dori ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 1542 |
oratorot glasen, go izgubi glasot ili...
|
|
Се што било поминало и се што ќе биде ќе помине !!!
|
|
![]() |
|
Палестинец ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
Лигаментите ги скина, а со гласот негов се е во најдобар ред.
|
|
![]() |
|
sp_dori ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 1542 |
е да беше баш така, ама не знам
|
|
|
|
![]() |
|
Ама и не мора да знаеш СП ДОРИ
|
|
![]() |
|
рипката златна ако ја прашам ќе знае, ама не сакам да знам
|
|
|
|
![]() |
|
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
ama zosto sega ripkata zlatna da ja macime vo ovie sitni sati
![]() Изменето од moira - 27.Декември.2007 во 01:02 |
|
![]() |
|
тие мисли дека ќе ја мачиме рипката сега во овие ситни саати, НЕ, ако случајно помислам да ја прашам, тоа во пристојно време ќе го направам
Изменето од sp_dori - 27.Декември.2007 во 01:26 |
|
|
|
![]() |
|
a mene da ti kazam i zal mi e da ja trosam sega koga Dedo Mraz podaroci ke deli, nejzinite uslugi ke gi koristam po Nova Godina
|
|
![]() |
|
на златната рипка сега ќе и дадеме одмор до нова гоидна за да одмори добро, за да во 2008 биде полна со елан ако ни притреба
|
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 567568569570571 625> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |