|
РЕЗОНАНЦИЈА |
Внеси реплика | страница <1 118119120121122 717> |
Автор | |
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mozebi izgledaat glupavo,no ovie smajlive
se edinstveniot nachin tuka da gi pokazame emociite,da ja razzubavime mislata koja ja prakame. I neka se blokira cel forum ako treba,zoshto tuka mi se prijatelite koi nikogash nema da me izneverat.... Pozdrav, blashka |
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
stvarno sum posebno vecerva ... nekako dojdov do toa deka vazen e "dopirot" ... i stignav do guskanjeto ... inaku mi tekna primerot ... deka kolata ... e samo zelezo i plastika ... nema zivot vo nea ... ama nie ... samo sto ke vlezeme ... i ja dopirnime ... ke zazivee motorot ... i kako ke ja dopirame vamo-tamo ... kumplug-menjach-volan... i kolata ke zazivee... chudo e toa dopiranjeto !!! i posle mi tekna idividitititoto... i na temata rezoniracijata ... i taka se otide nagore ... nekade .. |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
taka e i izgledaat bas simpaticno...
pozdrav i od mene mamma...
|
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pozdrav mamma ... me sies vo guskanjeto ... utre neka uvezuvaat smajli za guskanje ... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
ekaterina
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 450 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ha, ha, ha.... ne treba da uvezuvaat, najubavite raboti vo zivotot se besplatni... samo treba da se podadat racete.... |
|
people are strange
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vo pravo si ekaterina ... ako se besplatni ... ami ne ke stedime ... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
ekaterina
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 450 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
za vakvi ubavini treba da si "rasipnik"....
Изменето од ekaterina - 27.Декември.2007 во 00:19 |
|
people are strange
|
|
Внеси реплика | страница <1 118119120121122 717> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |