|
Љубовни off - муабети... |
Внеси реплика | страница <12345 23> |
Автор | |||||
Anthony
Сениор Регистриран: 17.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3379 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Vidi sobite se naogjaat vo samite klubovi, sto znaci ako ti tekne nesto na lice mesto, ne izleguvas nadvor od klubot. Ke ti opisam samo na kratko eden moj omilen klub - cetiri sprata - podot = tavanot e od staklo pomegju prviot i vtoriot i pomegju vtoriot i tretiot, najdolniot sprat go vikaat "pekol" - se pusta R&B i Hip Hop Music, temno e,dominantna e crvenata boja, so mnogu svetlosni efekti koj sozdavaat blaga konfuzija, - vladee edna atmosvera na postojano "dvizenje" koja e socineta od tela sto se dvizat vo ritam... Tretiot sprat e raj ,bleskavo silno osvetlen, devojcinata sto sluzat se so angelski krila - se dvizat megju gostite "on the dance floor" i sluzat kokteli - te zaslepuvaat svetlosni efekti vo ritamot na technoto... Posledniot sprat go vikaat UPPER HEAVEN i tamu ti se sobite..na lice mesto Mestovo e "ludnica"- tutma - lugje sekoja vecer - povekje zenski od maski. ne se vleguva bas lesno -ti treba VIP karticka -(treba da si clen na klubot) |
|||||
It’s nice to be important....it’s important to be nice!
|
|||||
Lady Blue
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Kaj e ova?!?!?!? Jas bi sakala da go posetam najdolniot kat.....i onaka sum naviknata na "pekol" Изменето од Lady Blue - 26.Декември.2007 во 23:09 |
|||||
Mishell_G
Сениор Регистриран: 18.Јуни.2007 Локација: Sweden Статус: Офлајн Поени: 575 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Ljubovno prepucavanje.. Hmmm aj ke pisam tuka mesto so nego da polemiziram . Eve vaka ke pocnam od pocetok.
1. Koga na devojka ke i kazes deka ne ti smeta ako izleze bez tebe vo masko drustvo za vikend, toa znaci ili deka ne ja sakas ili deka se pravis golem fraer deka ne ti e gajle. 2. Ako ne si siguren sto sakas od vrskata, toa ne znaci deka treba da eksperimentiras so devojkata za da otkries. 3. Ima eden zbor BONTON se vikal, a pod nego se podrazbiraat mnogu raboti megju koi i: na devojkata i stavas pijalok vo casata koga ste zaedno, ne izletuvas prv od kafikot dodeka taa sama si go oblekuva paltoto, na devojkata i se javuvas bez poseben povod ili pricina a ne samo koga ke treba da izlezete. 4. Seksot ne e nacin da dojdes do srceto na devojkata, a posebno ako taa go primeti toa, togas si naebal, nema da ja imas ni po 100 svetlosni godini. 5. Ne velis "te sakam" od k*rtoazija, tuku samo ako stvarno go mislis toa. 6. Misija na devojkata ne e da te osvoi tebe ili da te promeni, tuku da te saka ako vidi deka ljubovta e obostrana. 7. Predizvik ne e da legnes nekoja devojka, samo zatoa sto ti e interesen plen. Predizvik e da predizvikas emocii kaj devojkata. 8. I od mene i od tebe ima podobri, nitu sum jas edinstvenata nitu si ti edinstveniot.. Idealno nema. No, koga sakas nekogo TOJ/TAA se edinstvenite na svetot za tebe. Ako mislis poinaku togas ne si ja osetil ljubovta. 9. Eve ti povod za razmisluvanje vo novata 2008 godina. Ako svati sto sakav da kazam, nema da mora i ova godina da ja mineme sami. Ako ne svati, togas ti podavam raka na prijatelsto. So sila ubavina ne biva - taka vikale starite. |
|||||
EvAngelos
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Doulos Evangelos Регистриран: 28.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9913 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Ако "Тој" не виси на форумов, тогаш ништо не си постигнала. Собери храброст и плесни му ги овие работи во фаца. А ако ти раскине после тоа, не се секирај... јас сум тука
Или пак дека и веруваш.
"Те сакам" се вели само еднаш - пред матично, и тоа си важи се додека не се каже спротивното
Мисијата на машкото срце е да ја освои девојката, а мисијата на женското срце е да биде освоено. Промената треба да се случува и кај двајцата, таа да се прилагодува за него и тој за неа, да се сплотуваат во едно.
Ова ти беше прекрасно кажано, единствена моја
|
|||||
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
|
|||||
Mishell_G
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Или пак дека и веруваш.
|
|||||
EvAngelos
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Doulos Evangelos Регистриран: 28.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9913 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Погрижи се, само пази да не ги прочита и моите постови, затоа што тек тогаш ќе биде љубоморен
Батали ги комуњарите...на што личи тоа: ти верувам, ама не ти верувам. Двојно зло. Кај не ти верува, па уште и те лаже дека ти верува.
Довербата, после љубовта, е вториот темел на врската. Ако неа ја нема, пиши и крст на врската, само прашање на време е кога ќе заврши.
|
|||||
|
|||||
Lady Blue
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Lele - Ev..... baby me pogodi vo srce so ova
|
|||||
EvAngelos
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Абе јас не нишанев во тебе, ама сепак ми е мило што к*ршумот не залутал во воздух
|
|||||
|
|||||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Vadam pistol i Bam !...Bam !...Bam!...k*rvo edna !...
|
|||||
Lady Blue
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
I ona pokazuva pancirot i ti vika....."ku*va a?!?!?!? ama so pancir "
|
|||||
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
...ete do kaj vodi, ljubovno prepucavanje, znaev deka prije ili pokasno ima da doe do "ebanje"...posho vikaat ko se bije- taj se voli...
|
|||||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Ljubovno prepucavanje. Pa otkako ke ja rasipat kalimerata stanuva ljubovno prepljukuvanje. Se pljukaat megusebno so najzeleni so mozat da gi stvorat.
|
|||||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
кај што има права љубов мора да има и препуцавање.
|
|||||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|||||
Mishell_G
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
a kaj sto nema ljubov nema prepucavanje? ne bi se slozila, togas ima poveke dijalozi, monolozi i slicni gluposti |
|||||
Внеси реплика | страница <12345 23> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |