|
Што е поарно, да си арен или лош со жена? |
Внеси реплика | страница <1 7891011 14> |
Автор | |
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...taka e druze ima dve varijanti da ne te zaborai zena... 1-dobro ebavanje dugo sekavanje 2-da ne i dadesh ...u dvata sluchaevi nema da te zaborai siguren sum, taka da se se trti upsssssssi vrti de okolu toa a pogotovo zenive...hahahahahaaa |
|
Biolica
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 808 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nema potreba da si losh so zena , bidi svoj sakaja ke te saka , ne se pretvorvi vo mivka togas zenata odma gubi respekt. Imaj svoe jas i taa ke te saka i ceni za toa sto si!
|
|
Kali
Сениор Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Голема заблуда, огромна, ама не знаеш колку погрешно е ова Да знам, ви импонира да сте супер во кревет ( и жените го ценат тоа) ,ама гадно се лажете ако сте ја прифатиле онаа ’’ врската е 80% секс’’. Плус, има и парови кои не им оди баш баш ’’страста’’, ама се водат по таа порола. И двете имаат нешто заедничко: на врската и се става рок на траење. Дали ќе приметиш или не, не е важно. Инаку да не бидам офф топик, да учествувам во дискусијата ’’да се биде или не лош со жена’’, моја скромна идеја: секој ден врзи и’ една. Ако не знаеш зашто, таа знае. |
|
Mishell_G
Сениор Регистриран: 18.Јуни.2007 Локација: Sweden Статус: Офлајн Поени: 575 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Da si los so zena? Ma neee, nikako. Barem zboruvam za sebe. Zenite se ednostavni, za malo vnimanie ke napravat mnogu poveke za vas. Ako sakas da go otvoris srceto na zenata toa moras da go napravis so neznosti, ne so grubost..
Изменето од Mishell_G - 26.Декември.2007 во 15:28 |
|
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
bidi los so zena i nikogas nema da te saka, nitu da te pocituva i nisto nema da ja spreci da se oneduva so drugi mazi...
a ako si dobar so nea i i dades ljubov togas ke te saka, ke te podrzuva, ke te ohrabruva, ke se grizi za tebe, ke te pocituva i nema da saka da bide so drug maz! love is all u need |
|
sensei
Сениор Регистриран: 31.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 2005 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zena saka cvrsta ljubov
|
|
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
|
|
brigitte
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 133 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
saka potpora, sigurnost, neznost, ljubov, vnimanie,pocituvanje, saka da e sakana.....toa e cvrsta ljubov. |
|
bluebell
Сениор the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne veruvam deka od neshto losho ke proizleze dobro, sepak na dobro so dobro se vrakja, treba da si idiot za da ne ja cenich dobrinata na partnerot ili pak da ja zloupotrebish.Koga lugjeto se povredeni od partnerot obichno togash vo bes i razocharuvanje odluchuvaat da go vozvratat udarot za da se odmazdat na nekoj nachin i rabotite trgnuvaat na polosho.
Znachi zhenata: saka potpora, sigurnost, neznost, ljubov, vnimanie,pocituvanje, saka da e sakana.....toa e cvrsta ljubov. |
|
always look on the bright side of the life!
|
|
sensei
Сениор Регистриран: 31.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 2005 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
cvrsta ljubov e beskompromisna ljubov so pravila.
|
|
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Tocno e deka zenite povremeno provociraat za partnerot da ja iskaze svojata maskost i na toj nacin potsvesno se cuvstvuvaat sigurni i zastiteni t.e. sekogas treba da ima jasna granica do kade moze da otide zosto vo sprotivnost sto se vika po naski "ke go stavi pod noze" . Toa e priroden i dokazan mehanizam koj e del od opstanokot zosto najcesto odnesuvanjeto na edinkata se sveduva na baza na dominacija. Brakot t.e. vrskata e so odnapred utvrdeni pravila koi sekojdnevno se proveruvaat.
|
|
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
NE TREBA DA SI LOS SO ZENA...NI SO MAZ...NI SO NIKOJ!!! NE TREBA DA SI LOS!!! TAKA SAMO SI JA MACIS DUSATA
ZENATA KE TE POCITUVA AKO SI AVTORITETEN, RAZBRAN I FER, A NE AKO SI LOS!
AKO SI LOS KE TI SE PLASI, NEMA DA TE POCITUVA, A TOA NE E BAS POSAKUVANA SEMEJNA ATMOSFERA
|
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Најдобро е да си балансер. Да створиш услови се да иде договорно.
|
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
жениве имаме еден чуден однос: кога ни стават на пиедестал имаме навикот да си играме со обожателот. кога не не ни приметуват тогаш се активираме, но понекогаш се е за джабе. дошал и прошал моментот.
та и затоа повекето мажи имат подобна филозофиjа : шта гориj, та болиj. |
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
... fakt e deka treba da i zboruvash deka ja sakash povekje od avtomobilot... da ja polevash kako cvekjeto oti kje oveni... da i podaruvash neshto oti e kako popovite...zema se shto kje i dadesh... ... i nikogash da ne ja falish majka ti pred nea... znaci da si dobar... tolku kolku shto taa misli deka si dobar...
|
|
Внеси реплика | страница <1 7891011 14> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |