IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Филозофија и психологиjа
  Активни теми Активни теми RSS - Депресија и фобии
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Депресија и фобии

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 45678 14>
Автор
Порака
NiNa1 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Love and peace

Регистриран: 07.Август.2007
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 13795
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NiNa1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Декември.2007 во 23:45
Добро за среќа не сум паднала у депресија, ама денес паднав многутагасршено%20срце
Кон врв
Monuska Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Ноември.2007
Поени: 2128
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Monuska Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Декември.2007 во 00:06
imam fobii od natprirodni nesta, i da znam koj i da cue pagja od smeenje ama mene uzasno mi preci posebno koga sum sama, eve primer koga go citav forumot za duhovi ne spiev nekolku veceri, a vsusnost se ponadevav deka na forumot ke najdam komentari od tipot " gluposti koj veruva" ama me iznenadivte i toa imase posledici vrz mojot son, inaku mnogu mi e strav deka ke im se sluci nesto na bliskite i toa ponekogas me poluduva i nervira zosto mrazam sto sum takva, inaku da napomenam deka kako pomala voopsto ne se plasev od nisto i bev mnogu hrabra vo sekoj pogled, i stvarno ne znam koga se smeniv za 360
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
Кон врв
NiNa1 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Love and peace

Регистриран: 07.Август.2007
Локација: Macedonia
Поени: 13795
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NiNa1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Декември.2007 во 11:38
Originally posted by Палестинец Палестинец напиша:

Значи од хеликоптер. Добро.

ni od helikopter.
Кон врв
diogenskopje Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Поени: 2063
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај diogenskopje Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Декември.2007 во 11:43
mene mi se zboruvase za depresijata,ali vie ste se fatile za fobiite..e pa koga sme kaj niv,da si gi kazam moite...Pokraj onie standardnite (bubacki,bubasvabi,pajaci)...imam ogromna fobija od KLOVNOVI..me plasat luge so maski..nikogas ne znam koj i kakov lik se krie zad sminkata изненадувањеизненадувањеизненадувањетага
Кон врв
zenmaster Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Interceptor

Регистриран: 05.Јануари.2007
Поени: 4262
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zenmaster Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Декември.2007 во 11:48
Originally posted by diogenskopje diogenskopje напиша:

mene mi se zboruvase za depresijata,ali vie ste se fatile za fobiite..e pa koga sme kaj niv,da si gi kazam moite...Pokraj onie standardnite (bubacki,bubasvabi,pajaci)...imam ogromna fobija od KLOVNOVI..me plasat luge so maski..nikogas ne znam koj i kakov lik se krie zad sminkata изненадувањеизненадувањеизненадувањетага

Znaci ti se plasis od adzija    газење%20од%20смеењеголема%20насмевканамигнување
[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај diogenskopje Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Декември.2007 во 11:56
Originally posted by zenmaster zenmaster напиша:

Znaci ti se plasis od adzija    газење%20од%20смеењеголема%20насмевканамигнување

ne ne..ne se plasam od adzija..od nego se isfrlam..alergija dobivam газење%20од%20смеењеголема%20насмевкаголема%20насмевканамигнување

Кон врв
zenmaster Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Interceptor

Регистриран: 05.Јануари.2007
Поени: 4262
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zenmaster Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Декември.2007 во 11:59

ne ne..ne se plasam od adzija..od nego se isfrlam..alergija dobivam газење%20од%20смеењеголема%20насмевкаголема%20насмевканамигнување

Nema lek za toa , raprostraneta vrsta . Mislam na skrieni likovi zad sminka , zamisluvaat uloga i ja glumat ama loso navistina loso glumat duri ne mozat dete da izlazat so bonbonce . намигнување
[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај diogenskopje Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Декември.2007 во 12:04

za zal denes vo drzavava imame dosta takvi klovnovi koi site gi zabavuvaat i zasmejuvat.Sekogas sakaat reflektorite da bidat nasoceni kon niv,zatoa i dobro gi glumat nivnite ulogi..Aplauzot na publikata im e najvkusna hrana...Samo,od mnogu jadenje boli stomak..болен

Nema lek za toa , raprostraneta vrsta . Mislam na skrieni likovi zad sminka , zamisluvaat uloga i ja glumat ama loso navistina loso glumat duri ne mozat dete da izlazat so bonbonce . намигнување
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Monuska Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Декември.2007 во 12:06

lele znam kako e, mrazam klovnovi, mnogu se cinicni a definitivno najodvraten mi bese toj od filmot so James Bond so zlatnoto jajce sto go ubivaat na pocetok... uf me polazija mornici
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
Кон врв
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Декември.2007 во 20:32
koga bev mala... mnogu sakav klovnovi... i ednash gledav nekoj film.... i tamu imashe klovn... ama beshe nekako crno - bel... brrr... od togash... ne sakam da slusham K od klovn...загриженост
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Monuska Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Декември.2007 во 14:31
Da, ke si bideme depresivni i nervozni i ke i prkosime na vladata! Dolu vlada!!!
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Декември.2007 во 14:52
Samo preku agresivnost se izleguva od depresijata zosto e nacin da se istakne sebe si zaedno so negovite potrebi. Niden belec ne se borel za pravata na crncite i obratno. Znam deka me laze i mi frla troski, a ja mu kutam, e toa mnogu kazuva za mene.
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Декември.2007 во 15:04
Depresijata megu narodot e pogolema zosto znae deka drug kadar za vlada nema vo ovaa zemja, pa mora da gi trpi kakvi se , takvi se
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Monuska Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Декември.2007 во 15:23
A be jas da ziveev u toa vreme koga crncite bile robovi ke se borev, jas i sega se karam koga gi diskriminiraat! Lele stvarno zabegav od temava... Nema vrska, bitno jas mislam deka koga ke se najde nekoj pozitiven covek megju tolpata da siri nasmevki (kako K-15)se e podobro i posvetlo, se ucime na tragedii da se smeeme...
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 45678 14>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,227 секунди.