|
Сите заедно, сите за едно |
Внеси реплика | страница <1 362363364365366 716> |
Автор | |
DJAKONDO
Сениор Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jaooooooo, dosla mojata paloma
|
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
DJAKONDO
Сениор Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa kaj si ti dosega Lilija?
|
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
DJAKONDO
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da ne se zalite deka ne sum vi kazal, pred malku se prijaviv na Koj saka da bide milioner
|
|
s.r. Dzaki |
|
bibce
Сениор Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
iiiiii ke bideme li site zaedno ili ne??????ajde prajte sema????
|
|
DJAKONDO
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Bibce, kako prvo dobredojde na temava.
Celta na ovaa tema bese, feniksovci da ja popushat lulata na mirot, a taa cel donekade e postignata.
Navistina ke bese dobro site koi se za bosh nuabeti, odnosno zabava bez predrasudi, bez navredi i bez lutenje, da bidat zaedno, no jas ne sum sebicen pa da vlijaam toa da bide mojata tema.
Jas i Val mnogu se pocituvame, i ova ne go sfakame kako konk*rencija (taka da se izrazam) tuku kako moznost: od doma (Feniks) prijatelite da proshetaat malku i do vikendickata (Site zaedno).
|
|
s.r. Dzaki |
|
NiNa1
Сениор Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Добар ден
|
|
irenka b.
Сениор Регистриран: 13.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dobar den
|
|
DJAKONDO
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zdravo, zdravo
|
|
s.r. Dzaki |
|
DJAKONDO
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ova navistina me zagrizuva
|
|
s.r. Dzaki |
|
T-E-T-E
Сениор Регистриран: 20.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3802 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
raka shto dava ne se sushi
|
|
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Heloooooooooooo
|
|
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kaj si be tete, a i drugive kaj se ja nema Gabi i nema interes
|
|
T-E-T-E
Сениор Регистриран: 20.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3802 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
raka shto dava ne se sushi
|
|
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
se zabelezuva
|
|
Внеси реплика | страница <1 362363364365366 716> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |