IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Секс
  Активни теми Активни теми RSS - Дали кондомите ви го расипуваат уживањето
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Дали кондомите ви го расипуваат уживањето

Внеси реплика Внеси реплика страница  123 6>
Прашање: dali kondomie vi go rasipuvaat uzivanjeto koga vodite ljubov?
Одговор Гласови Статистика
16 [34,04%]
11 [23,40%]
7 [14,89%]
13 [27,66%]
Не може да гласате на оваа анкета

Автор
Порака
IQ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Darling

Регистриран: 11.Декември.2007
Статус: Офлајн
Поени: 12382
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај IQ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Тема: Дали кондомите ви го расипуваат уживањето
    Испратена: 26.Декември.2007 во 00:42
mene epten mi go rasipuva uzivanjeto...i ic ne mi e isto...ne sakam komentari od tipot: ama mora da se koristi kondom, bolesti, bremenosti...seto toa go znaeme,znaci komentirajte samo za kakvo e cuvstvoto so i bez kondom, dali ima razlika i zosto

Изменето од Анастеа - 23.Февруари.2010 во 16:25

[URL=http://g.imageshack.us/g.php?h=521&i=00001awbzx1.jpg][IMG]http://img521.imageshack.us/img521/
Кон врв
sensei Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 31.Октомври.2005
Поени: 2005
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sensei Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Декември.2007 во 00:45
Glasam protiv kondomi. Za pogolemo uzivanje bez kondom i so redoven patner.
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Darling

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај IQ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Декември.2007 во 00:47
taka e taka e
Кон врв
str8up Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
The Producer

Регистриран: 18.Април.2007
Поени: 1492
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај str8up Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Декември.2007 во 00:51
нормално дека е подобро без, ама па, и не сакам да чувам децаголема%20насмевка
ама и тие трауми ги поминав и сега сум искулиранкул
igram ruski rulet od k*rtasak!
Peni Saktivniot
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sensei Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Декември.2007 во 00:54
abe ke ti se skine kondom i moze ic nema da osetis. posigurno ke brois plodni denovi, ke vadis nadvor... malku disciplina treba намигнување
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Darling

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај IQ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Декември.2007 во 00:57
najarno e pilula i bez kondom i em uzivancija em sigurnost
nemojte da broete denovi, ke se zbunite vo broenje i posle sto napraivme?
Кон врв
diogenskopje Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Ноември.2007
Поени: 2063
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај diogenskopje Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Декември.2007 во 01:00
eh kakvo e cuvstvoto..pa znaes i samata IQ..ko sto vikaat ne e isto da mirisash cveke..so i bez gas maska газење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеење
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
The Producer

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај str8up Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Декември.2007 во 01:01
ма не бројам, сум се натемпирал во милисекунда на време да вадамсмеење 
Peni Saktivniot
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Darling

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај IQ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Декември.2007 во 01:02
Кон врв
paris25 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 16.Мај.2006
Поени: 969
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај paris25 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Декември.2007 во 01:04
трепкањеbes kondom e definitivno podobro трепкање
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Darling

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај IQ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Декември.2007 во 01:04
za mene znam jas kakvo e cuvstvoto, me interesira za mazite kakvo e...oti za mene e ogrooomna razlika ooogrooooooomna...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sensei Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Декември.2007 во 01:11
ne samo sto fizickiot oset e podobar bez kondom,  tuku koga ne stavas te tera poveke da biras so kogo ke legnes, sledstveno imas uzivanje na povisoko nivo.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Darling

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај IQ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Декември.2007 во 01:15
i ramnini i neramnini, samo ne sumi a jas biram spored emocii a ne spored nesto treto, pa ako legnuvam so nekoj znaci veke dovolno go znam, i znam deka kondom nema da mi treba
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
The Producer

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај str8up Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Декември.2007 во 01:23
Originally posted by IQ IQ напиша:

pa ako legnuvam so nekoj znaci veke dovolno go znam, i znam deka kondom nema da mi treba

ти легнуваш со НЕКОЈ и го знаеш, АМА, тоа ти... е тоа.има такви кои легнуваат со СЕКОГО... од нив треба да се пазиме...
што не значи дека имаат болест или сл. едноставно такаголема%20насмевка

Изменето од str8up - 26.Декември.2007 во 01:25
Peni Saktivniot
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  123 6>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,236 секунди.