IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Медиуми
  Активни теми Активни теми RSS - БИЛЈАНА СЕКУЛОВСКА... црна хроника или???
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

БИЛЈАНА СЕКУЛОВСКА... црна хроника или???

Внеси реплика Внеси реплика страница  <12345 6>
Автор
Порака
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Ноември.2007 во 13:57
жената си е новинар,... и си ја врши работата....ама кога ги чита вестите,...аууу скраја да е....изненадувањеизненадувањеголема%20насмевка
Кон врв
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Ноември.2007 во 21:32
na se mana da se najdelo,kakva si e takva si e,no kako na novinarka ne moze da i se zabelezi nisto,se gleda deka profesionalno i so zadovolstvo si gi izvrsuva zadacite...
Кон врв
gordon Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 31.Октомври.2007
Статус: Офлајн
Поени: 27
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај gordon Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Ноември.2007 во 15:05
Jas mislev deka kaj i da e ke izleze od ekran i ke mi dojde u dnevna! Kakvo e toa istegnuvanje na vrat, jebote. Trga nakaj tebe i ti se unesue. Samo nek si sedi u Bruxselles ili kako se pisuvase!
Кон врв
orlov Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
army veteran 2001

Регистриран: 26.Јули.2007
Локација: Macedonia
Поени: 11342
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај orlov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Ноември.2007 во 16:11
Originally posted by Kroki Kroki напиша:

Eve edna tema za novinarka(????) koja blage veze nema so toa shto e medium................

Недолично е да се шират трачеви за некого неосновано.
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,              
Кон врв
diogenskopje Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Ноември.2007
Поени: 2063
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај diogenskopje Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Декември.2007 во 11:02
..iskreno mi se dopaga ona sto go kazuva..ali nacinot na koj toa go prezentira e strasen blago receno!!!...tolku e melodramaticna..mislish deka se naoga pri vrv na sexualen cin i deka sekok moment ke eksplodira i dozivee orgazam..a posle kako sekoja crna vdovica (pajak) ke mu ja odgrize glavata na muzjakotголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка..mora da se potpribere malku...i ne mi se dopagaat pauzite megu zborovite..a da ne zboruvam za pauzite megu recenicite..mnogu glumi..ko brodvejska diva se ponasa..a i moze da se podsuredi malku..epten e za nikade u frizot..i cvikerite da gi smeni pod itno..ili leki neka zemeголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка
Кон врв
velder Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 25.Декември.2007
Поени: 4
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај velder Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Декември.2007 во 20:25
od toa sto ne mozam da ja gledam i slusam na tv ne mozam i da ja citam vo vesnik,iskreno mi se povraka od nea bljak
Кон врв
IQ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Darling

Регистриран: 11.Декември.2007
Поени: 12382
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај IQ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Декември.2007 во 20:31
ubavo ja crtaat i ismejuvaat na ednooki, tamu sakam da ja gledam
Кон врв
orlov Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
army veteran 2001

Регистриран: 26.Јули.2007
Поени: 11342
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај orlov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Декември.2007 во 23:16
Чесно и поштено си ја заработува платата.
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,              
Кон врв
inessX Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Ноември.2007
Поени: 405
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај inessX Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Декември.2007 во 21:30
Ne zboruvame za cesnost tuku za
odnesuvanjeto a taa go nema pa
so pravo go zasluzuva epitetot
Кон врв
Freya Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Март.2006
Поени: 491
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Freya Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Декември.2007 во 22:11
Ako e samo Biljana Sekulovska sto zasluzuva takov epitet arno ke e 
Во мене се борат две личности,идиот и гение, се плашам да не попушти попаметниот.
Кон врв
inessX Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Ноември.2007
Поени: 405
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај inessX Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Декември.2007 во 22:32
голема%20насмевкаголема%20насмевкаako pa pocneme da gi redime
tesko deka ke ima nekoj na mesto
Кон врв
gunslinger Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Јуни.2007
Локација: Germany
Поени: 116
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај gunslinger Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Декември.2007 во 12:25
Mislev deka samo politicarite se prepukuvaat no gledam deka i nie ne sme kitka kako narod bidejki samo znaeme nekoj da ocrnime a na da nagradime so po nekoe dobro zborce тага
Кон врв
jabolce Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Декември.2007
Поени: 9
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај jabolce Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Декември.2007 во 18:21
IMA NEKOJA NEGATIVNA ENERGIJA VO OVAA ZENA.PROSTO KOGA KE JA VIDAM NA TV. MI SE TEMNI PA ODMA MENJAM KANAL.

SAMO BES IMA VO NEA.KAKO CRNA HRONIKA E
ZIVEJ GO ZIVOTOT DENES ,ZATOA STO UTRE KE E KASNO...
Кон врв
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Декември.2007 во 21:37

kako novinarka e odlicna...
   profesionalno si ja vrshi rabotata...
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <12345 6>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,656 секунди.