|
Постар/а или помлад/а партнер/ка ? |
Внеси реплика | страница <1 23456 24> |
Автор | |
Anthony
Сениор Регистриран: 17.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3379 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Godinite voopsto ne se vazni...vazna e zabavata
Iako iskreno receno pomladite povekje me privlekuvaat. Ima nesto vo nivnata "cednost" - vo smisol deluvaat deka ne se rasipani - ne zaradi izgledot tuku povekje zatoa sto, da receme nemale vreme koga da gi naucat site rasipani trikovi. No, kolku pati sum se iznenadil....pa i sum naucil nesto od niv he, he, he |
|
It’s nice to be important....it’s important to be nice!
|
|
Lady Blue
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
So pomlad ne sum bila nikogas pa neznam kako bi izgledalo toa
|
|
emkas
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 05.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 398 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Probaj ke vidis, nema da se pokaes, se razbira ako si odgovarate dushevno
Bitno e pred se razbiranjeto, srodnosta na dushata i pocituvanjeto megu dvajcata partneri, a god se najmalku bitni...
Mojot partner e pomlad od mene i bas mi e ok, ma super mi e
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
никогаш повеке со помал од мене....веке 2 пати се зезнав така...не иде бе....тоа е само за тие што знаат да искотистат и фрлат... јас не сум за тоа...преферирам постари по можност не помалалку од 3 години.
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
ohriganka
Сениор Регистриран: 02.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 229 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas imam prijatelka so decko 6 godini pomlad od nejze, i taa vika odlicno im bilo! Sega za sega veruvam....
sepak, jas ne...posle edna greska (do decko samo 1 godina pomlad) - NE, nikad vise....
iako ne velam, zavisi do karakter...jas preferiram postari od mene - toleriram do 5 godini
|
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
абе мила..ако јас пример имам 29 а тој е 26 или слично е друго. нормално тој веке треба да е созреан на тие години.
инаку јас знам таков брак 10 години разлика. |
|
|
|
sensei
Сениор Регистриран: 31.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 2005 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zenstveni zeni sakaat postari parteri, a mazestveni zreli mazi sakaat pomladi zeni.
|
|
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
|
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
е да си ми жив и здрав за ова. па оние машки кои сакаат постари тоа е само од бес според мене...нема што па ај со постари...да не речам...ај ке си прекутам..тотално неподржано од мене особено ако само за секс се работи. |
|
|
|
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
daj postaro masko barem 2-3 godini, da ima pamet vo glva a ne nekoe nedozreano ucenice, so mu tecat ligi koga ke te vidi
|
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
devojka21
Сениор Регистриран: 02.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 184 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Spored mene toa voopsto ne e vazno no.........vo granica od 10 godini ,pa ne e vazno koj epostar vazno e da ima ljubov razbiranje i pocituvanje |
|
Life is beautiful
|
|
IQ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e ako si 21 godina ke se fatis so nekoj sto e 16???
|
|
devojka21
Сениор Регистриран: 02.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 184 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Па зошто да не
|
|
Life is beautiful
|
|
IQ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
aaah da ne recam devojko ama to e kaznivo po zakon kako prvo a kako vtoro,aman na covekot uste vlakna ne mu niknale a ne pa nest drugo...
|
|
Внеси реплика | страница <1 23456 24> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |