|
Индивидуи на изминатите 2 милениуми |
Внеси реплика | страница <1 106107108109110 217> |
Автор | |
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ke lomotime,...samo ne tuka!
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
connected
Сениор Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 2787 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
гледам несакаш, па јас смислив нешто ИДИВИДИ ЕЛКА ја украсувам денес на оваа тема, специјално за анакин и неговата дружина. поклоните незнам од кој се, не ставив ни врв, незнаев каков сакате, дали ѕвезда или нешто друго....во секој случај убав ритуал кој не смее да се испушти па, нека почнат празниците дечки Изменето од connected - 20.Декември.2007 во 00:55 |
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Salvador Felipe Jacinto Dalí Domènech, Markiz od Pubola ili Salvador Felip Jacint Dalí Domènech,...SALVADOR DALI,mojot omilen slikar,pisatel,dizajner,kluchna individua vo nadrealistichiot pravec,enormen talent,totalen ludak, egocentrik-do daska,
no voedno i perfekcionist k'o ja. Negovite dela,-vpechatlivi kombinacii na bizarni halucinantni pretstavi i izvonredna slikarska umeshnost pod vlijanie na renesansnite majstori.(ova go prepishav) Ogromniot talent i imaginacija,koi gi poseduva,a bogami i glupostite koi gi pravi so cel da privleche vnimanie na okolinata go pravi da e individua za koja ke se zboruva ushte dolgo. Kako bleskava i kontroverzna figura Dali ostanuva da zrachi i po svojata smrt vo 84-tata godina od zivotot. Zakopan e vo muzejot Dali koj go osnoval vo svoeto rodno mesto. Изменето од mamma - 22.Декември.2007 во 00:56 |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ATEIST
Изменето од anakin - 03.Февруари.2009 во 00:51 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sto saka neka bide .... treba da e covekova priroda .... COVEKOT SE SOSTOI OD: 1. MINERALI 2. VITAMINI 3. PROTEINI 4. JAGLENOHIDRATI I 5. MASTI NO IMA USTE OD: 1. VERA 2. NADEZ I 3. LJUBOV AKO SE SOSTOI OD: 1. SOMNEZ 2. DEPRESIJA I 3. OMRAZA TOA NE E COVEK ... TOJ E MENTALEN VAMPIR !!! MENTALNIOT VAMPIR KAKO INDIVIDUA ... NE ZNAE DA SE SMEE NA VICEVI... MESTO DA SE SMEE ... TOJ SE KEZI ... AKO NEKOJ MENTALEN VAMPIR SAKATE DA GO POBEDITE ... KAZUVAJTE MU VICEVI ... DODEKA NE PUKNI ... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Изменето од anakin - 03.Февруари.2009 во 00:51 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Na shalter najglavna recenica ime : KAFE PAUZAAAAA !!! Ama eden moj prijatel ... pred godini ... mu se sluci taka da mu zatvoraat ... ama go stavil prstot ... i go podotvoril salterot ... i i rekol: - taman koga dojdov na red kafe ke mi pies ... ke de cekam nadvor ... ke te skrsam od kotek !!! I odma sraboti ednosalterskiot sistem ... kolku sme fini posle ... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
SARMA(Turski- sarma; Juzno slovenski, сарма or sarma; Romanski sarmale; Arapski??? يبرق yabraq).
Sarma ti e jadenje koe se sprema najchesto za Nova godina,zapravo za prviot den posle dochekot,togash koga se jadat i kiflichki i ruska salata i ostatocite od ordeverot od predhodnata nok.Zgodna e poradi toa shto nema potreba da se pravi ruchek toj den poshto si kapnat nenaspan od predhodnata vecher i samo fino ja podgrevash i nenasitno butash .Ushte podobro e toa shto ako podolgo sedi e povkusna,taka da ke se spasish od gotvenje nekolku dena,ako ne se zalat domashnite. Vikaat deka potekloto i e od Turcija,ama mene nekako mi se sumnjivo toa zatoa shto, najubava sarma e koga ke se pomesha so svinsko meleno meso a toa vo Turcija ne e bash voobichaeno. Sigurna sum deka site barem ednash vo zivotot ja probale,ako ne, barem videle kako izgleda.Nevozmozno i neisplatlivo e da se pravi vo mali kolichini, taka da se pravi vo tenzere so najgolem broj,i toa shto podolgo se krchka,peche-koj kako saka,i e pomrsna e kao-podobra.Nekoj ja sluzi so palenta,...mfffffff,shto e malku glupavo koga ima slanina i pechenje -svinsko se razbira(pak ostanato od ordeverite).Na wikipedija pishuva deka bilo tradicionalno jadenje za Bozik vo Hrvatska,Bugarija,kaj nas isto a i vo Romanija.Zaboraviv da kazam deka treba da ima barem dva prsta masnotii koi plivaat na povrshinata od tendzereto vo koe se krchka-takva e najdobra. Jas,lichno....(vo poverenje)nemozam da ja gledam,kamo li jadam Изменето од mamma - 25.Декември.2007 во 02:20 |
|
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
All Nobel Peace Prize LaureatesThe Nobel Peace Prize has been awarded to 95
individuals and 20 organizations since 1901. (Comité International de
la Croix Rouge was awarded the prize in 1917, 1944 and 1963; Office of
the United Nations High Commissioner for Refugees was awarded the prize
in 1954 and 1981.) Click on a name to go to the Laureate's page.
|
|
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
FRODO BAGINS!
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
CONNECTED
LP od doticniot individual здраво анакинчо дозволи ми да те известам и преку оваа порака дека твоите постови во темата која не ти се допаѓа........... ako ova ne e lecenje komplexi i latentno custvo na manja vrednost togas neznam so e |
|
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zdravo prijatele ... igras otvoren poker ??? RECEPT ZA OTVOREN POKER SE DELAT PO PET KARTI ... I SE OTVARAAT ... PA SE FRLAAT STO MISLIME DA FRLIME ... I CEKAME DA VIDIME STO KE DOBIEME ... KOJ E POBEDNIK - ODMA SE GLEDA !!! I JAS SUM ZA OTVOREN POKER !!! |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
connected
Сениор Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 2787 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
http://youtube.com/watch?v=jHPOzQzk9Qo |
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da be koto monty pajton si
no tuka milo milicko ne mozes da gi sokrivas moite postovi |
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 106107108109110 217> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |