|
Златна рипка-Пушти ме ќе ти исполнам 3.. |
Внеси реплика | страница <1 910111213 45> |
Автор | |
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Секогаш добро да ти се случува понатаму. |
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
fala orlov... i tebe isto
|
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
моја крајна благодарност кон вас. |
|
|
|
diogenskopje
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2063 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e sega stvarno ke ja testiram mokta na zlatnava ripka,zelbive mi se epten bitni..
1.majka mi da se odobrovoli..da svati deka sepak ne e vo pravo 2.da mi se javi Andrej vo 12 ko sto veti 3.Ratce bezbedno da sleta od Dizeldorf ...aj fala unapred |
|
diogenskopje
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ripko najubava te molam vtorata zelba sakam da ja zamenam za druga,a taa e slednava
2.vincevo so si go cucam da mi potrae dugacko |
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
диоген.... иде Божиќ.... предлог... припази си ја рибата....
|
|
diogenskopje
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ah ti luda Biserna_Devojka ..ti imas zabrana da i se priblizis |
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ја не сум луда... ја сум една од понормалните личности на планетава... е нема забрана.... еве сеа желбички
1. да не врне снег ( пак ) 2. да стасам до после да напишам еден реферат 3. е оваа е најбитна : ДА И ОДОЛЕАМ НА РИБАТА ЗА НОВОГОДИШНИТЕ И БОЖИЌНИТЕ ПРАЗНИЦИ !!!! |
|
diogenskopje
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...zelbite za denes 24.12.2007
1.Da si ja vidam konecno Ratce 2.Da fatam nesto na sportska pred nova godina 3.Na Biserna_Devojka da ne i se ispolni prvata zelba |
|
orlov
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Многу среќа. |
|
|
|
diogenskopje
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
za denes zelbite mi se poskromni
1.Sakam eden ubav golem socen hamburger 2.Sakam i coca-cola so nego 3.Posle toa sakam da si dremnam ,bez da mi smeta nekoj |
|
diogenskopje
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...bidejki vcera ne mozev da si gi iskonsumiram zelbite...si gi prefrlam za denes |
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
....ZAGOR СИ Е СКРОМЕН..ВО СВОЈ СТИЛ..
ZAGOR:-САМО ЕДНА ЕДИНСТВЕНА...НЕ ТРИ...МНОГУ СЕ!!! РИПКАТА:-МОРАШ ТРИ,ТАКОВ Е РЕДОТ...!!!ЗЕМИ...ИЛИ ОСТАВИ...!!! ZAGOR:-КОГА...? РИПКАТА:-СЕГА...ИЛИ НИКОГАШ!!! ZAGOR:1.-ЛИЧНОСТА ШТО МИ ЗНАЧИ...!!! РИПКАТА:-ДОБРО... 2....ВО НОВАТА ГОДИНА...!!!! РИПКАТА:-ДОБРО...ПОНАТАМУ... 3....ДАЈ МИ ВРЕМЕ ДА РАЗМИСЛАМ!!! РИПКАТА:O.K...СЕГА ПУШТИМЕ!!! ....ИИИИИИ...ЗЛАТНА РИПКЕЕЕЕ... Изменето од zagor - 27.Декември.2007 во 01:35 |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
да дојде во мкд......
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
Внеси реплика | страница <1 910111213 45> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |