|
Косово сака да се спои со Албанија? |
Внеси реплика | страница <1234 6> |
Автор | |||||
ntg2003
Сениор Регистриран: 18.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 483 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Честито Рождество! Не знам дали си прав Пъзела е много сложен и от владата в Македония много зависи как да си свърши работата за да извлече ползи за Македония в тази ситуация. Най е важно сега, Македония да влезе у НАТО. Това ще я гарантира от външни намеси срещу територията и. |
|||||
Gusarski
Сениор Регистриран: 06.Ноември.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 136 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Па постирам во врска со Косово Неможе западњаците да ни се прават газди на балканот и да ги подржуваат шиптарите, па некој и нас да не подржува... независно Косово е лошо за Македонија |
|||||
Македонија е вечна!
|
|||||
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
dali moze....podetalno!?? |
|||||
Vladimir88
Сениор "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Подетално?? Се сеќаваш кога беше косовската војна?? Две години подоцна ние имавме иста криза од истиве борци за нивните им права или 2001 година. Ако добијат независност и бараат отцепување, верувам дека и нашиве брача ќе бараат отцепување на Западна Македонија од нашата држава и припојување кон Аљбанија. |
|||||
Vladimir88
Сениор "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Шетај бе од православниот отпад и од борбата за православјето ми е дојдено преку тасето.. |
|||||
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
ali toa e do nas....ne e do niv |
|||||
Vladimir88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Не е до нас до НАТО и Америка е |
|||||
LouWeed
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
greska si....od sekad bilo do makedonceto
ostavi gi tie postkomunjarski misli deka se drugite ke pravat...... samo do nas e i do nikoj drug! |
|||||
sensei
Сениор Регистриран: 31.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 2005 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
"Kosovo saka da se spoi so albanija."
Ne zaebavaj?????? |
|||||
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
|
|||||
Vladimir88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Ај објасни зошто ова првпат го слушам.Да беше до македончето ние досега одамна ќе направевме држава и грците а и сите наши соседи можеа да одат и да се "рокаат" на Ибица. Објасни ми од каде сега македончето е криво? |
|||||
LouWeed
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
cim ova ti e prvpat....togas taka i taka e dzabe.... aj zimaj nekoja kniga po makedonska istorija pa mozda ke ti tekne citajki...... taka nema da stigneme do nigde....i poleka mi e jasno zasto ne stignavme do negde.... |
|||||
Vladimir88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Јас имам читано книги по историја и знам дека Македонија е земја која има најчист образ на балканот.Незнам за тебе ама од тоа пореална работа нема..... А кога веќе зборуваш за тоа дека ние сме криви дај објасни на кратко во што сме згрешиле ние македонците. Кога веќе почнуваш нешто да збориш кажи си се до крај, или воопшто не ми реплицирај на моите постови. |
|||||
LouWeed
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
ni ednas bevme obedinati.......toa bi trebalo da si go primetil.... citajki.... |
|||||
Vladimir88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
?????? Ни еднаш бевме обединати???? ???? WTF??Што е со реченицава? Изменето од Vladimir88 - 25.Декември.2007 во 12:29 |
|||||
Внеси реплика | страница <1234 6> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |