|
РЕЗОНАНЦИЈА |
Внеси реплика | страница <1 115116117118119 717> |
Автор | ||
f_frosina
Сениор Регистриран: 21.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 227 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
jas sum ti tip " a la sakam"
vidie , nikogas ne sum razmisluvala deka ima razlika megu cel i sakam jas se sum si sakala a ne sum si imala cel ama ovaa godina ke si postavam cel pa dogodina zdravje ke vidime dali sum ja ostvarila |
||
f_frosina
|
||
f_frosina
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
iskreno da vi pokukam
umiram vecerva od dosada kaj ste be luge ne e fer jas se dosaduvam nadvo e bez veza vreme mi se placeeeeeee kaj steeeeeeee |
||
f_frosina
|
||
Josefina_m
Сениор Регистриран: 16.Октомври.2007 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 608 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
za da ne bides sama eve ti drustvo.
|
||
zivej go zivotot najdobro sto znaes
|
||
Josefina_m
Сениор Регистриран: 16.Октомври.2007 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 608 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
dobro utro rezonatoti
dali ste kako novi.
nesto ste mi mrzlivi.
dali ve fati predpraznicnata atmosfera.
ramrdajte gi malku nozete i javnete
go pitomiot konj i da trgmene vo noviot den. Изменето од Josefina_m - 25.Декември.2007 во 06:59 |
||
zivej go zivotot najdobro sto znaes
|
||
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
dobro utro josefina ... jas ke javnam div konj ... sega sum so tema: GAS DO DASKE !!! I BEZ KOCENJE ... |
||
PARADISE MACEDONIA
|
||
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
DOBRO UTRO NA CEL SVET !!! PRIJATEN I USPESEN DEEEEEEEEEEN !!! |
||
PARADISE MACEDONIA
|
||
f_frosina
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Tks Josefina, bas e sexy, ama kasno go vidov :D |
||
f_frosina
|
||
f_frosina
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Marco? Div konj? OD sabajle? Mnogu se druzis so mene u posledno vreme Pa javni go prijatele, ama drzi gi cvrsto uzdite |
||
f_frosina
|
||
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Gi drzam cvrsto Frosina ... ami so div konj moze da se odi napred ... so pitom konj ... ke vrtime krugovi ... a nekade treba da se preripa nekoj kanjon ... inaku stvarno ti odma si kaza ... konjot da e div ... koga muabetevme koj kakov konj saka ... |
||
PARADISE MACEDONIA
|
||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ZDRAVO MARKO KAKO E DENES RASPOLOZENIETO... |
||
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
eeeeeeej .... zdravo blashka ... eve se lizna denot ... utrovo odbrav div konj ... super-sonichna brzina ... |
||
PARADISE MACEDONIA
|
||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
DEN PO DEN I NI OTIDE GODINAVA... PREBRZO... |
||
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
taka e blashka ... letna godinata , a ne vidovme koga i kako ... |
||
PARADISE MACEDONIA
|
||
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
No,ne ja pomnime po losh*te raboti-neli??
Barem jas nema.Sigurna sum deka sekoj od nas imal vo ovaa starata godina naj,naj momenti,koi vredat da bidat zapomneti,i vredat da se cel vo zivotot...??Nekako po difolt se pomnat samo losh*te spomeni,no nikako nesmeeme da dopushtime tia da preovladaat. Tuka ke citiram edna misla od I.Andric,mislam deka e prikladna: -" Koga ke poglednam nazad mi se chini deka ne mi preostanuva nishto drugo osven da umram. Koga ke poglednam napred mi se chini kako da sum od vchera na svetov."- Mili moi....mislete pozitivno,mislete razumno,ne dozvoluvajte mu na loshiot zbor da pobedi,da ve navredi,da ve razochara,ne dozvoluvajte da ste tazni,tagata go razjaduva chovekot....ne dozvoluvajte si sebesi da se samounishtite....cenete se,sakajte se prvo sebe,pa posle drugite,ima ljubov za site koi znaat umno da ja iskoristat.... Изменето од mamma - 25.Декември.2007 во 14:02 |
||
Внеси реплика | страница <1 115116117118119 717> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |