IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Изневерување во мислите
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Изневерување во мислите

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 34567 16>
Автор
Порака
cecka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Февруари.2006
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 4011
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај cecka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Март.2007 во 21:20
gluposti...... izneveruvanje vo misli..!!!!!!  normalno deka ne e ...a sekoj  ima fantazii...toa li e neverstvo   ..uste toa ako  nema..fantazii ...onda e zombi......

Изменето од cecka - 05.Април.2007 во 00:54
Кон врв
sandrica Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 379
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sandrica Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Април.2007 во 01:15
Ako sekoe fantaziranje se smeta za izneveruvanje siot zivot nema da bide dovolen da se molam za Bog da mi gi oprosti neverstvata. Pa sekoj si ima nekoi potsvesni i skrieni posakuvanja za nekoj drug osven za partnerot.
Just love
Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Април.2007 во 01:34
na koj samo mu teknuvaat vakvi glupavi temi,...LOLLOLLOL
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
Tattoo Beauty Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Tetovirana Sexy Ubavica

Регистриран: 10.Август.2006
Поени: 4549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tattoo Beauty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Април.2007 во 23:11
Секој во мислите е неверен...
Кон врв
...Well... Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...ExtraVagant...

Регистриран: 30.Ноември.2007
Поени: 5231
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ...Well... Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Декември.2007 во 05:07
...oh, mind is such a terrible thing to waist...hahahahahaa

...ne ne e neverstvo vo mislite, poshto koa se misli neshto ne e bitno mnogu, treba da si siguren vo neshto a ne samo da mislish tuka e granicata...

...blagodaram za ova moe mislenje imam dobieno ban na Kajgana...среќа
Кон врв
Lady Blue Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Октомври.2007
Поени: 8431
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lady Blue Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Декември.2007 во 09:13
Originally posted by ...Well... ...Well... напиша:

...oh, mind is such a terrible thing to waist...hahahahahaa

...ne ne e neverstvo vo mislite, poshto koa se misli neshto ne e bitno mnogu, treba da si siguren vo neshto a ne samo da mislish tuka e granicata...

...blagodaram za ova moe mislenje imam dobieno ban na Kajgana...среќа

Treba dela maco, so mislenje nisto ne pravis......apsolutno te podrzuvam голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка
Кон врв
devojka21 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Јули.2007
Поени: 184
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај devojka21 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Декември.2007 во 20:46
Originally posted by Tattoo Beauty Tattoo Beauty напиша:

Секој во мислите е неверен...
Potpolno se soglasuvam
pa toa e normalnoсреќа
Life is beautiful
Кон врв
CONTESSA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Декември.2007
Поени: 1620
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај CONTESSA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Декември.2007 во 04:34
Originally posted by cecka cecka напиша:

gluposti...... izneveruvanje vo misli..!!!!!!  normalno deka ne e ...a sekoj  ima fantazii...toa li e neverstvo   ..uste toa ako  nema..fantazii ...onda e zombi......
DA I SEKOJA FANTAZIJA TREBA DA JA RAZRABOTIS DOBRO. MA KOJ MENE KE MI KAZUVA JAS DALI DA FANTAZIRAM ZA NEKOJ ILI NE.....TIE SE MOJ I JAS STO KE SAKAM KE PRAVAM .........SE RAZBRAVME!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...ExtraVagant...

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ...Well... Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Декември.2007 во 04:48
Originally posted by CONTESSA CONTESSA напиша:

Originally posted by cecka cecka напиша:

DA I SEKOJA FANTAZIJA TREBA DA JA RAZRABOTIS DOBRO. MA KOJ MENE KE MI KAZUVA JAS DALI DA FANTAZIRAM ZA NEKOJ ILI NE.....TIE SE MOJ I JAS STO KE SAKAM KE PRAVAM .........SE RAZBRAVME!

...WoooooooW...HAHAHAHAAA...a fire woman mmm?...среќа
Кон врв
brigitte Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Поени: 133
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brigitte Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Декември.2007 во 19:26
mnogu e normalno i zdravo covek da ima fantazii, zarem postoi takov sto nema fantazii???? toj sto ima fantazii e kreativen i vo sexot i vo se...
Кон врв
EvAngelos Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Doulos Evangelos

Регистриран: 28.Февруари.2007
Поени: 9913
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај EvAngelos Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Декември.2007 во 02:22
”Сте чуле дека им било речено на старите: ‘Не прави прељуба!’ А Јас ви велам дека секој, кој гледа на жена со желба, веќе извршил прељуба со неа во своето срце."
(Христос во Ев. Матеј 5:27,28)
:pop:
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
Кон врв
IQ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Darling

Регистриран: 11.Декември.2007
Поени: 12382
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај IQ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Декември.2007 во 04:45
a sto ako nekoj postojano misli na nekoja druga a e so tebe,a ic ne mu teknuva na tebe, samo koga ke te vidi togas da mu teknuva...dali e toa izneveruvanje, iako ne napravil neverestvo so teloto, site misli mu se nasoceni kon druga licnost...???
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...ExtraVagant...

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ...Well... Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Декември.2007 во 05:31
Originally posted by IQ IQ напиша:

a sto ako nekoj postojano misli na nekoja druga a e so tebe,a ic ne mu teknuva na tebe, samo koga ke te vidi togas da mu teknuva...dali e toa izneveruvanje, iako ne napravil neverestvo so teloto, site misli mu se nasoceni kon druga licnost...???

...ebago, nikoj ne e sposoben da chita misli, u tvojov opishan sluchaj se raboti za opsesija a toa e mnogu opasna sostojba na umot, ke mislish na nekoj najveke koa si so nego, ako si so nego a mislish na drug toa e veke problem koj moze da se nadmine so tek na vreme poshto nishto ne e konstantno...среќа

Изменето од ...Well... - 27.Декември.2007 во 05:33
Кон врв
монте кристо Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THERE CAN BE ONLY ONE

Регистриран: 26.Мај.2005
Поени: 6869
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај монте кристо Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Декември.2007 во 08:59
sto znam , anakin dobro rece ako ubistvo se slucuva vo glavata site zatvori bi bile polni . Izneveruvanje vo mislite , hmmmm , sto znam , vo sekoj slucaj ako stanuva za momentalna situacija ne e strasno , no ako podolgo vreme zenata fantazira , imame problem , moze za vreme na ljubovniot cin da ispusti necie ime
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 34567 16>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,094 секунди.