|
РЕЗОНАНЦИЈА |
Внеси реплика | страница <1 114115116117118 717> |
Автор | |
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
LEKA NOK JOSEFINA (MAL PROBLEM SO INTERNETOT) |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dobra noooooooooook .... ubavi sonovi ... utre kako novi !!! |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dobra nok na site
i vecerva bevte interesni...
odlicni...
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dobro utroOOOOOOOOOooooooooooOOOO !!! PRIJATNA I USPESNA NEDELA !!! Blashka drago mi e sto si se javila ... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Tema na denov i na nedelava ... kakva cel imame za 2008 godina ... da ne gi mesame zelbi i celi ... mnogu ludje imaat samo zelbi, a mislat deka toa e nekakva cel ... zelbite retko se ostvaruvaat ... i posle imame dobri izgovori zaradi toa ... zelba e: sakam ovosje ama nikoj ne znae sto sakam ... ovosje e sirok poim ... cel e: sakam limon e toa e veke cel ... kiselo ni idi okolu jazikot ... toa e dobro... znachi umot reagira ... t.e. funkcionira ... sega imame cel ... ama i toa ne e dovolno !!! za kolku vreme go sakame limonot ... den, nedela, mesec, godina ... da kazeme za edna nedela !!! cel: limon za vreme: edna nedela ama i toa ne e dovolno ... treba da se dade nesto za da se realizira celta ... vo ovoj slucaj ke gi platime so pari cel: limon za vreme: edna nedela plakanje: so pari i toa ne e dovolno ... nekoj treba ovaa cel da ja blagoslovi ... da ti kaze ... samo napred ... kupi !!! E tek togas celta ke se realizira !!! Ne se cel: sakam kola ??? (kakva kola , za koe vreme i sto ke dades za toa) Ne se cel: sakam kuka ??? (kakva kuka , za koe vreme i sto ke dades za toa) Cel e: 1. tocno sto 2. za kolku vreme 3. sto ke dades za celta i 4. nekoj da ja blagoslovi Изменето од marco_antony - 24.Декември.2007 во 07:25 |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
Josefina_m
Сениор Регистриран: 16.Октомври.2007 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 608 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dobro utro pred temata na denot
ne e loso prvin po edno kafe kolku
za rasonuvanje
|
|
zivej go zivotot najdobro sto znaes
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
bravo be devojche ... prvo utrinsko kafe ... sekako .... kaj mene - 10 oC ... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
http://www.123greetings.com/events/new_year/family/family18.html
DOBAR DEN NA SITE,SHTO SE TUKA,...I NA SITE KOI KE DOJDAT DENESKA SUM PREDPRAZNICHNO(IAKO E SEUSHTE RANO) RASPOLOZENA PREKRASNO E,BIDETE I VIE.... |
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zdravo mamma ... drago mi e sto si predpraznicno raspolozena ... toa e dobar izbor ... SEKOJ DEN SME SE POBLISKU DO NOVATA GODINA !!! |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ja sakam minatata nova godina i taa pred nea...slednava ne ja sakam voopsto...
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zbunet ... djabe ja sakas minatata nova godina ... taa zamina ... treba da gledas sto ti ide pred tebe ... i da ja zgrabis brzo ... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Eve kako bi izgledalo cel ... ako nekoj saka da pocni da raboti ona sto saka ... 1. cel mi e da rabotam kako knigovoditel 2. za vreme od 6 meseci 3. za da dojdam do toa ke go vlozam seto slobodno vreme i nekoj treba da mu kaze deka toa e dobro !!! Inaku ne e cel ... sakam da rabotam ... neznam sto ... nesto ... ama sigurno nema da najdam sto sakam ... a i nema rabota .... i nema pari ... kriva e drzavata ... Zatoa treba da imame cel .... tocno sto sakame ... a ne zelbi ... zelbite ne se realiziraat vo princip ... ima mnogu ludje koi ne sakaat da ni se ostvarat zelbite ... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
eve nesto za celite vo zivotot ... ako otidete vo New York ... odma ... i sega ... bez nekoja cel ... ke setame ... den-dva ... ke gledame vo zgradite ... i ke ni bide dosadno ... nozete ke ni potecat ... glupo ... ama ako imame cel, da doruckovame so mr. Bush ... prvo na site ke imame sto da ima kazuvame ... edvaj ke cekame da ne prasaat sto pravime ... i odime da doruckovame so mr. Bush ... - good mornin mr. Bush ... ke doruckovame ... i posle koga ke se vratime ... ke gi potechime site kako bese na doruchekot so mr. Bush... i nema nozete da ne bolat ... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
Внеси реплика | страница <1 114115116117118 717> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |