![]() |
|
Дали во МК има вистински мајстори за тетовирање? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 15161718> |
Автор | |
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
добро види...кој е добар тој е расчуен а многумина гледаат и однадвор....
![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
Tattoo Beauty ![]() Сениор ![]() Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
![]() ![]() Во какво студио треба да се тетовирате?? Погледнете наоколу дали е студиото чисто , уредно дали има стерилизатор каде што треба да е опремата соодветно стерилизирана. - видете дали тубите се чисти(нема остаток на боја) и дали мајсторот носи ракавици, битно е иглите да се нови( значи тие неможе да се стерилизираат и се исклучиво за една употреба) ,побарајте или осигурајте се за стручноста на мајсторот,може да најдете и некој од улица што работи во домашни услови па да ви направи тетоважа со пониска цена но затоа и квалитет!! Bидете ги неговите претходни изработки ( готови тетоважи) НЕМОЈТЕ ДА СЕ ТЕТОВИРАТЕ ПОД НЕСТАНДАРДНИ УСЛОВИ!! МОЖДА КЕ ДОБЕТЕ ПОЕФТИНА ТЕТОВАЖА НО ВАШИОТ ЖИВОТ И ЗДРАВЈЕ НЕМА ЦЕНА!! И уште мноогу услови фактички предуслови ![]() ![]() http://www.hi5.com/friend/profile/displayJournal.do;jsessionid=aS7Rtro0I0k6?ownerId=132253789 се дур луѓето го сваќаат лаички тетовирањето ке има предрасуди и секако лоши "мајстори " ![]() Изменето од Tattoo Beauty - 24.Декември.2007 во 19:01 |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
е вииш како се сложуваме!
![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
Tattoo Beauty ![]() Сениор ![]() Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Ах па мора да се сложувате тоа си се правила а јас ве разбирам од лаички гледано дека и ГРАФ ви е " мајстор "
![]() |
|
![]() |
|
Boogie ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор ![]() ![]() Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Тетоважата е култ и секој ја разбира на свој начин,за некого постојат професионални тетоважи за некој андерграунд а за некој традиционални.Сeпак се треба да се сведе на една работа "тетоважата е уметност"
![]() |
|
![]() |
|
str8up ![]() Сениор ![]() ![]() The Producer Регистриран: 18.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 1492 |
моето мото е: НИЕДНА БОЈА НЕ ЗАСЛУЖИЛА (НЕ Е ДОСТОЈНА) ДА СТОИ ПОД МОЈА КОЖА. ако ми е до слика ќе си стаам гоблен у соба
![]() Изменето од str8up - 24.Декември.2007 во 19:25 |
|
igram ruski rulet od k*rtasak!
Peni Saktivniot ![]() |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Модератор ![]() ![]() Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Па така и треба,не е секој човек на светов вреден да има кожна уметност
![]() ![]() |
|
![]() |
|
str8up ![]() Сениор ![]() ![]() The Producer Регистриран: 18.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 1492 |
да само што не ги сметам "истетовираните" за повеќе вредни, и не ми е тоа никаков предизвик. А и не се нешто попаметни или попривилегирани...Во секој случај, друг ќе процени кој е вреден, а кој не
|
|
Peni Saktivniot ![]() |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Јас не кажав дека истетовираните се вредни или не вредни кажав само дека има некои кои заслужуваат а некои кои не заслужуваат да имаат тетоважа.
Во краен случај научно е докажано дека сите оние кои немаат тетоважи патат од комплекс на пониска вредност и постојано размислуваат за своето персонално вреднување ![]() |
|
![]() |
|
Изменето од str8up - 24.Декември.2007 во 19:50 |
|
Peni Saktivniot ![]() |
|
![]() |
|
Antiqua ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 1790 |
АУУУУУУУ! Каква глупост кажа сега!
![]() Која квази наука го докажала ова?
![]() |
|
Veni Vidi Vici
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Тоа ти е наука
![]() ![]() |
|
![]() |
|
ахахаха значи од тука ми е ок,ок ![]() ![]() ![]() ![]() иначе имам па јас слушано баш на дискавери за спротивен факт од твојов али и со тоа не се согласувам ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Oli4ka ![]() Група ![]() Регистриран: 29.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 40 |
Vo Stumica ima stvarno majstor za tetoviranje..
deteto se vika Dine a studioto Oskatattoo... inaku i na mene me tetovira i nogo mi e ubava tetovazata epten profesionalno izraboteno... koj saka da vide tetovazi od nego ima na tattooartist.org\oska Na deteto svaka mu cast...sekoj ne e nadaren za takvo nesto... |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 15161718> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |