|
Одмор во Албанија |
Внеси реплика | страница <1 45678 24> |
Автор | |
Филип-МК
Нов член Регистриран: 23.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
леле колку е Драч убавиот град!!! Јас сум од Србија, па мислам дека за србите не е место таму. За мене е Албанија како некоја црната дупка, ништо не знам о та земја...ама имам желба да ја видим, ме занима... Хеј ти од Албанија, каква е состојба таму, дали некој од СРБ може таму да оде, а да ме некој не убие...
Изменето од Филип-МК - 23.Ноември.2007 во 22:42 |
|
AK-47
Сениор Регистриран: 01.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 81 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Za gragjanite na Srbija od ovaa godina bea ukinati vizite, znaci nema veke vizi za Albanija, a i nema zosto da te ubie nekoj, valda na celo ne ti e zalepeno srpskoto zname, mozes da odis koga sakas kaj sakas, ke odis vo nekoj hotel, i nikomu nisto, ako znaes angliski ili italijanski, ke pomines super, italijanskiot site go znaat. |
|
AK-47
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
AK-47
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
AK-47
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
AK-47
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
AK-47
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Antiqua
Сениор Регистриран: 31.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 1790 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Верувале или не, ниту една агенција од Скопје не организира за Нова Година во Албанија!!!!!!!!! Не знам зошто, кога таа дестинација стана популарна последниве години
|
|
Veni Vidi Vici
|
|
AK-47
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne za nova godina mislam deka nema nesto interesno vo Albanija, podobro da odis nekade vo sosedstvoto. Epa Albanija nemase nikakov turizam , od pred 6 godini pocnaa da se organizirat na golemo, navistina ako si bil pred 10 godini , i odis sega , ne mozes da se snajdes, tolku mnogu e izgradeno i uste se gradi, sekoja godina ima izmeni |
|
Antiqua
Сениор Регистриран: 31.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 1790 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Епа, баш затоа што е значително подобрено,треба да се воведе и НГ во Албанија...колку за промена!
|
|
Veni Vidi Vici
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
колку што знам и во Тетово нон стоп се гради....ако продужат вака, ке стане најголем град во мк |
|
|
|
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pa normalno deka ne organiraat NOVA GODINA vo ALBANIJA, koj ke ti garantira deka nema da nastradas pri izvedbata na tradicionalnata kulturno-umetnicka programa, odobeno koga se poopusteni i poveseli |
|
Цаци Галапчарот
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2007 Локација: Byelorussian SSR Статус: Офлајн Поени: 955 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ma u Albaniju ne idem za zivu glavu.
|
|
AK-47
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ete znaci za nekoja godina, Albanija ke ima najsredeni patista , momentalno se gradi Avtopat po evropski standardi , 2 tunela najdolgi vo Balkanot,
http://www.forumishqiptar.com/showthread.php?t=88961 |
|
Внеси реплика | страница <1 45678 24> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |