|
Депилирање vs. бричење |
Внеси реплика | страница <1 34567 14> |
Автор | |
Lady Blue
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I jas koristam depilator na Brown i go imam istiot problem so potkozznite vlaknenca a najgolem problem e sto nekoi "eksperti" mi rekoa deka nema lek ...... sega vaka mi e polesno ...fala za sovetite milicki
|
|
blackeye
Сениор The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nema lek??????ma ke im go najdam jas krajot...
go imam jas na cepter od prvite,na noze mnogu pocna da mi pravi potkozni,pa zatoa sega go koristam samo za pod pazuvi. A nozete i preponite gi depiliram sega3-4 meseci..posle toa gi bricam 2 nedeli preku eden de, duri imam ciklus gi ostavam tie 5-6 dena ubavo da izlezat i ajt na kozmeticar....pa posle toa,ke vidis ubavo mazno i bez crni tocki 4 nedeligo probav i pilingot,plus jas dodadov i talog od kafe,koj ne samo sto ja neguva kozata,pomaga i za celulit(ima podobruvanje po 2 nedeli veruvajte,ali redovno nanesuvanje)
|
|
Lady Blue
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Aj pojasni ja rabotava okolu talogot od kafe?
|
|
Miriam
Сениор Регистриран: 25.Април.2007 Локација: United States Статус: Офлајн Поени: 336 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Пилингот е единствено нешто што помага.
Може да се прави или со груба ракавица намачкана со гел за туширање (додека се туширате, се разбира ) или со пилинг крем за лице. Може да се направи и домашен пилинг крем од крупна сол и талог од испиено кафе, измешани. Помага и за поткожни влакна и за целулит. |
|
Try again. Fail again. Fail better.
|
|
Kali
Сениор Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Еј, шо убава идејава со пилинг од сол и талог...баш ќе пробам, за поткожните.
Инаку, брич и машинка се најлоша варијанта. Мене после ми се зајакнале, ми се згустиле, па поткожни, па не си скроз мазна, па за еден ден пак пораснале...Ужас. Депилација, со ладен или топол восок е вистинското. Изменето од Kali - 24.Декември.2007 во 10:45 |
|
Monuska
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
уф мене многу ме боли со машинче, имам едно од Philips супер е ама кој може да издржи тоа, си се депилирам со ленти или на козметичар со топол восок, знам дека последново не е многу хигиенски ама досега сум немала некои поголеми проблеми (веројатно добро го цедат). Ама многу мразам да чекам да ми пораснат, посебно во лето...
|
|
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|
CONTESSA
Сениор Регистриран: 24.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 1620 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
DEFINITIVNO DEPILACIJA .MOZEBI VLAKNATA BILE DEL OD NASIOT EVOLUCISKI NAPREDOK -DA NI DRZAT TOPLO I DA JA ZASTITUVAAT KOZATATA NO DA POVTORAM BILE. ZIVEEME VO 21 VEK VEKE NE NI TREBAT.ISTOTO VAZI I ZA MAZITE
|
|
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nejkum depiliran maz
|
|
plamenko
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 07.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2159 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jebiga i da sakas nema nikoja da me natera da se izdepiliram sega jebiga miski pazuvi to si e radi higiena amam gradi ili griva da si izbrizam ili izdepiliram ma jok bre nikako so pedigre za gabe li sum ce se pravam tasma so sila i plus pojaki vlakna ce mi porasnat koga bi priznal brazilska depilacija i toa samo na intimni delovi
|
|
|
|
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
јас сум секогаш за депилација нормално со ленти
|
|
Melissa P
Група Регистриран: 15.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 51 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
depilacija -vistinska rabota
mislam na depilacija so vosok, ne so masinka |
|
blagorodna
Сениор Регистриран: 16.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 568 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Депилација=хигијена
Ладен восок најубоо, најчисто Депилира све осим трепки, веѓи и коса Со подруги зборои-ТАСМА |
|
blackeye
Сениор The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a лек за подкожните влакненца и црните коренчиња што како точки се познаваат???зс кога подолго време се депилираш,влакното станува тенко и неможе да ја пробие кожата!!!
некој пилинг,третман или што било...само помагај
|
|
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|
bibce
Сениор Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
blackeye............sve zavisi do tipot na kozata..................i piling da pravis i sve dzabe ako imas jako vlakno ke ti pravi problemi sekogas...............
najdobro ke bide ednas mesecno da gi bricish vlaknata so bric................
a inace i jas sum za depilacija i toa tasma..........segde............po dobra rabota nema em higienski em ubavo za oko de neli..........
|
|
Внеси реплика | страница <1 34567 14> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |